• 瀏覽: 16,549
  • 回覆: 198
  • 追帖: 3
油麻地發生撞車打架案。周二(24日)凌晨零時許,一輛林寶堅尼跑車,沿漆咸道南往觀塘方向行駛。途至女童軍總會對開加士居道落橋彎位時,據報前方

$5000現金都無學人揸林寶?學人撞車?
去禁錢唔得既?比得果$3500我係阿伯都開佢拖啦!跟咁貼咁鐘意隊人c忽你基既咩?講唔埋兩句唔啱聽就郁手香港至少200萬+1呢d人…

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/552 ... utm_medium=referral

香港——爆火之都。

回覆 引用 TOP

黑衫人多數...

車房仔最鍾意偷d客架車去扮型5000都冇好正常

對方冇錢都唔奇...

車房仔唔止賠俾的士司機,仲要自已搞翻掂俾真車主。

引用:
原帖由 yeungph 於 2020-11-24 02:00 PM 發表

要嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yeungph 於 2020-11-24 02:00 PM 發表

郁到車主份燕梳咁就唔得了…不過呢d超跑既保險好似係跟人,第二個揸炒左好似無得賠…

29歲同個81歲老翁開波
大打出手咪即係鬥得旗鼓相當
呢條廿九歲廢柴真係冇撚用

2004 林寶堅尼?執條墨帶輸身家!個個月整車整到暈,整多過揸!

引用:

林寶維修10個走唔甩, 非車主保險不賠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2020-11-24 02:19 PM 發表

2004 林寶堅尼?執條墨帶輸身家!個個月整車整到暈,整多過揸!
型的代價,呢d車去老蘭求其打個round都捉到件女上車……

新聞連結
冇講29歲唔係車主0.0
你地點解咁快就知/話
車主唔係余生?

raiyu
報警囉!
最尾咪又係要報

回覆 引用 TOP

呢架野2手幾十萬
扮有錢仔

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]