• 瀏覽: 18,502
  • 回覆: 198
揸的士原來無歲數限制? 81歲揸的士對乘客安全其實有無影響...

呢幾年見盡唔少人真係好火爆喐下就爆粗還拖莫非真係個個都情緒負面爆表

引用:
原帖由 kc813 於 2020-11-24 02:42 PM 發表
81歲都夠膽開拖..中一拳分分鐘誤殺
葉問後人,算個靚仔好彩。

兩個藍屎,打死把就啦。阻住哂。

引用:
原帖由 billy80 於 2020-11-24 01:45 PM 發表
車房仔最鍾意偷d客架車去扮型5000都冇好正常
堅記車房.... '爛口發' '交通燈' , '唔准笑'

引用:
原帖由 KIRIN686 於 2020-11-24 02:32 PM 發表
呢架野2手幾十萬
扮有錢仔
尼架林寶係平價林寶,完全吾係富貴車。

點解隨身帶備打印的 "和解紙" 咁過癮既?

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-11-24 02:27 PM 發表

型的代價,呢d車去老蘭求其打個round都捉到件女上車……
錯!尼一架林寶無乜可能呃到拜金女。

你當老蘭拜金女吾識分邊D係平價林寶?香港D拜金女一早做了功課,知道邊種車才是真正的貴價超跑,邊D係扮貴價車。

你吾信?你試下去買尼一架平價林寶,然後揸去老蘭,我包你揸夠一百個 round都無後生正女上你尼一架林寶 (妓女除外)。

私了又係黃絲

差果1500蚊都要攪到打交
應該都係你一言我一語, 為啖氣

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-11-24 01:39 PM 發表
油麻地發生撞車打架案。周二(24日)凌晨零時許,一輛林寶堅尼跑車,沿漆咸道南往觀塘方向行駛。途至女童軍總會對開加士居道落橋彎位時,據報前方

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201124/407867933579022336134057.jpeg/wYJW5MiAFd9JGh7R-B8RobHZnTVazIl0Ls6ZQS7OmUE

$ ...
唔係有錢就要比你呃,掉落海都唔比你。

引用:
原帖由 yeungph 於 2020-11-24 02:00 PM 發表
車房仔唔止賠俾的士司機,仲要自已搞翻掂俾真車主。
自己整哂兩部咪可以

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]