• 瀏覽: 21,644
  • 回覆: 223
+14
鳩叫左報仇咁耐,又屈左差佬阻救人咁耐。
而家愈黎愈多人出黎證實防暴根本無殺佢亦無阻救佢。
間接拖延左救援既反而係佢班手足,
記者可以還警察清白未?黃人可以同警察道歉未?
垃圾!

賓周仔都抵死,要怪就怪班手足
叫佢地一齊陪你啦

引用:
原帖由 mark_tw 於 2020-11-24 01:03 PM 發表
根本一早諗點解係消防到先,班曱甴今次真係害死人!
自作孽不可活

曱甴抵9死

嘩!打碎消防鏡而不是打電話報有人由高處掉下受重傷而使到救護員帶救護工具(氧氣瓶等)急救,什麼手足,不打電話不上身。真正害人垃圾。

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-11-24 01:11 PM 發表
"一名身穿深色衫的男子,走向他們大叫「有人跌咗落樓」"

呢個男子係咩人? 見到有人訓响地就知到係高處跌下? 
唔知果位綠衫人仕, 之後有無份上庭作供? 如果無....應該過左去呆蛙度啦

成年以嚟日日都係呢條柒頭嘅新聞,其實死咪死囉唔9洗日日報導佢嘅,只不過係一隻社會寄生蟲,死不足惜!

口鼻耳有已靜止的血潰,即係有一段時間啦,失救啊!

引用:
原帖由 lmkandy 於 2020-11-24 12:59 PM 發表
mola mola,屈得勁先生唔見左喇 
邊個?

引用:
原帖由 touya08 於 2020-11-24 01:49 PM 發表

唔知果位綠衫人仕, 之後有無份上庭作供? 如果無....應該過左去呆蛙度啦
怕查到同自己有關, 走定先?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-11-24 12:52 PM 發表
科大學生周梓樂的死因研訊第7日。其中一名最早抵達尚德停車場的消防隊目作供,表示見到傷者時,對方伏在地上,面上的口罩有起伏,代表他當時有呼吸,傷者頭部附近有血跡,未能回應提問。 消防隊目黎偉傑作供表示,去年11月4日在凌晨零時43分被指派處理一宗涉及尚德停車場火警鐘響的事件,與另一名同事在巡視停車場期...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1561599_1_L_20201124122654.jpg ...
真相大白,
曱甴俾天收。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-11-24 01:11 PM 發表

睇新聞播既cctv.....消防係落左下層準備走曱甴手足先追去連帶路........
係手足怕奶野唔報警害9死佢
犯民、黃屍、曱甴、黑暴,香港四害

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-11-24 12:52 PM 發表
科大學生周梓樂的死因研訊第7日。其中一名最早抵達尚德停車場的消防隊目作供,表示見到傷者時,對方伏在地上,面上的口罩有起伏,代表他當時有呼吸,傷者頭部附近有血跡,未能回應提問。 消防隊目黎偉傑作供表示,去年11月4日在凌晨零時43分被指派處理一宗涉及尚德停車場火警鐘響的事件,與另一名同事在巡視停車場期...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1561599_1_L_20201124122654.jpg ...
『Street stunts』!?
https://youtu.be/FEkZ6DBd4v8

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]