• 瀏覽: 21,665
  • 回覆: 223
+14
睇此圖周仔未算健碩,不是肌肉男,否則可抵消下衝力。
周老豆,快公開呼籲通知消防的青年出來作證啦,他極大機會是唯一目擊者和唯一知情者。除非你心底裡不是想找出事情真相,而是項莊舞劍啦

真相越來越白 手足情可以堪

1. 手足唔敢報警, 改為打爛消防警報器.  結果第一批進入的消防員,冇帶急救用品.

2. 馬路布滿手足放置的路障,磚頭,玻璃, 令救護車兜路延誤半小時.

結論是:  手足害慘了周仔樂.

引用:
原帖由 haogaoye 於 2020-11-24 01:12 PM 發表
佢到死都想唔明點解原本自己可以好好地讀書畢業工作結婚生仔一家大細有安穩既生活會一下子由自己On居親手畫上咗句號。
點會唔明咪衰戇狗囉好地地去搞人婚禮然後玩跳欄跌死咗天意嚟

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-11-24 01:13 PM 發表

cctv都影唔到佢跌果下...........應該係行孖必既手足啦
見到有人傷左, 唔報警, 又咁啱有消防到...

如果唔係有咁點算? 就咁睇住?

黃屍瘟疫唔死無用!!

參與黑暴
破壞香港
不值可憐
😒👊

根本系自己失足,跟住就系班流四急救員害死

引用:
原帖由 RockMe 於 2020-11-24 01:21 PM 發表
1. 手足唔敢報警, 改為打爛消防警報器.  結果第一批進入的消防員,冇帶急救用品.

2. 馬路布滿手足放置的路障,磚頭,玻璃, 令救護車兜路延誤半小時.

結論是:  手足害慘了周仔樂.
消防警報器未必關事, 好似cctv 1:02 仲有cctv 拍到周

消防係0:45收到警報

但第一個發現周既人好有可疑...

佢個手機搵返未?

可能手足迫佢掟汽油彈,佢唔肯,逃走,跟著跌落去

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-11-24 01:02 PM 發表
如果呢單唔係意外,有理由想信有人為咗製造死人事件而下手,最可疑有一個,查一下當時嗰個所謂義務救護員。
如果呢單唔係意外, 點會留活口,老謀個罪咁大!

太子mtr個死者, 係英國復活返巳經係個大笑話

重有叫人撞自己鬆, 根本成件事係個局

爽計水傻仔撞, 再眾籌,送河童等頭目住上半山

原來又係曱甴害死手足,最終還警方一個清白。
黑暴真仆街、又冷血。

引用:
原帖由 年月是流水 於 2020-11-24 01:30 PM 發表
又要講足幾百次,根本係周同學仆落樓,再俾豬隊友假急救員整死,然後黃狗文宣死屈落警方上 
扑落樓肯定, 差在自己扑定被人扑啫

即場班兄弟義務急救員, 係求生定係求到死,又另一欵點

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]