• 瀏覽: 23,516
  • 回覆: 159
+7
隻美國肥狗呢鑊真係情何以堪。

引用:
原帖由 mansek 於 2020-11-24 01:38 PM 發表
現實上,邊方面展現到台灣係中國一部份??
咁請問台灣嘅正式「國名」係咩?
既然你話台灣唔係中國地方,咁即係台灣有自己嘅國名啦

四年後
肥豬同傻侵爭做總統

粗俗啲講即係:「洗撚理佢!」

其實中國都知道這條友“命不久矣”,所以對肥狗有些話都懶得反駁。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-11-24 12:43 PM 發表
日前,美國國務卿蓬佩奧(Mike Pompeo)在受訪時說出驚人之語:「台灣非中國的一部分」,同時強調這是美國自列根(Ronald Reagan)政府以來延續迄

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201124/407883926476951552612749.jpeg/ZdutVKASrY_m03Lg8MD9yP_jEcuj35KpDXxpFg18aRY?v=w1280r16_9
呢只小丑,成日吹水,唔講唔知佢原來係美國國務卿~~~

呢條死肥仔 .... 狐假虎威 .... 仲慘係其實佢上面隻虎都輸埋!!
呢鋪真係樣衰 

「死雞撐飯蓋」

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 24-11-2020 12:43 PM 發表
日前,美國國務卿蓬佩奧(Mike Pompeo)在受訪時說出驚人之語:「台灣非中國的一部分」,同時強調這是美國自列根(Ronald Reagan)政府以來延續迄

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201124/407883926476951552612749.jpeg/ZdutVKASrY_m03Lg8MD9yP_jEcuj35KpDXxpFg18aRY?v=w1280r16_9
No ! I am not leaving .......

肥佬係美國史上最差嘅國務卿。

引用:
原帖由 我係掟磚廢青1號 於 2020-11-24 03:52 PM 發表
蓬公公唔通想迫大陸出兵台灣,到其時侵侵就有借口出兵,然後宣稱為戰時總統,唔交出權位!
阿爺點會上當呀,佢玩呢家嘢出身

呢條PK會唔會比暗ko

不如你話台灣系美國的一部分啦,福頭

引用:
原帖由 mansek 於 2020-11-24 01:38 PM 發表
現實上,邊方面展現到台灣係中國一部份??
台灣省車牌

附件

517214ac347ae6e6be274bed54c7e78b25ee7431.jpg(32.8 KB)

download.jpg(9.38 KB)

人賤兼樣衰,未落台連自己友都急不及待寸佢啦~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]