• 瀏覽: 27,520
  • 回覆: 308
+14
澳洲佬成日唔用腦
加入屎眼聯盟唔係好威咩???

不嬲澳洲都係美國狗啦

引用:
原帖由 royrac 於 2020-11-24 11:53 AM 發表
好笑, 而家係你自己主動選邊, 主動挑釁 , 中國只係要你中立, 唔好敵視中國, 有咩唔岩?
說白了..........澳洲江青上身...............我什麼都不知道........!!

澳洲人會話我阿祖是自願的,
之所以站美國邊係無人迫,你中國唔好阻我瀨美國佬鞋底。

袋鼠🦘之前講到幾巴閉 冇料扮四條

你自己要討好老尾,企在反華最前線,有乜好講?
槍打出頭鳥,自己唔自量,被中國反擊,自招。

引用:
原帖由 eriealan 於 2020-11-24 11:48 AM 發表
澳洲總理Scott Morrison周一(23日)警告,中國與美國之間的競爭日趨激烈,正在迫使其他國家選邊站,他希望這兩個超級大國能給予其他國家「更大的行動空間」。

澳洲總理Scott Morrison周一(23日)警告,中國與美國之間的競爭日趨激烈,正在迫使其他國家選邊站,他希望這兩個超級大國能給予其他國家「更大的行動空間」

之前莫里順牙擦擦, 美國袋鼠仔頂不順啦:s ...
又要乃尾🐶又驚餓9死

屎眼擦鞋仔,有得站已偷笑😎

袋鼠仔可選站在一邊不出聲. 但你多多聲就打7 你先.

一早簽CPTPP, 而家又簽埋RCEP,似乎澳洲選邊站多

引用:
原帖由 eriealan 於 2020-11-24 11:48 發表
澳洲總理Scott Morrison周一(23日)警告,中國與美國之間的競爭日趨激烈,正在迫使其他國家選邊站,他希望這兩個超級大國能給予其他國家「更大的行動空間」。

澳洲總理Scott Morrison周一(23日)警告,中國與美國之間的競爭日趨激烈,正在迫使其他國家選邊站,他希望這兩個超級大國能給予其他國家「更大的行動空間」

冇人迫你, 你自己主動表態
明明企老美那邊, 不過大家只叫不做,
你咁勤力又叫又做, 最後又比人過左一棟
其實加拿大前車可鑑啊!!

前陣老闆逼我罰站🤔🤔

引用:
原帖由 歡天喜地 於 2020-11-24 12:26 PM 發表
不嬲澳洲都係美國狗啦
你錯了........澳洲想食兩家..........卻手法不如幼稚園......!!

澳洲狗是自動波........不叫也自然歸隊.........你踢都唔走的狗.....!!
面對中國時........澳洲就會感覺自己是美國的化身..........認為自己是上帝或者山賊.....!!
澳洲喜歡在中國身上尋找當山賊的快感..........也喜歡當西方狗的奴性.......這就是主體的澳洲...!!

引用:
原帖由 eriealan 於 2020-11-24 11:48 AM 發表

澳洲自己選邊站
無恥到話被迫選邊站
這是民主嗎?

引用:
原帖由 zero32145 於 2020-11-24 12:29 PM 發表
一早簽CPTPP, 而家又簽埋RCEP,似乎澳洲選邊站多
角色不同......!!
簽TPP是當狗的樂趣..............簽RCEP是當山賊的快感..........本質無矛盾.....!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]