• 瀏覽: 3,196
  • 回覆: 69
+10
引用:
原帖由 海灣貴重的大樹 於 2020-11-24 11:08 PM 發表
政府就算有多限制、有一班自私嘅人唔聽都冇用、睇吓成班老女人跳老舞就知啦,嚟班人應該要罰錢。
之前有一個除手帶咁岩俾人捉到都只不過坐監六日,你叫呢個政府做嘢算吧啦 完全少少阻嚇力都冇

引用:
原帖由 powerantivirus 於 2020-11-25 12:46 AM 發表

必有問題
新病毒株外輸入
舞者有接觸隔離人士
隔離者有漏網之魚

今次敎舞,舞場,教室摺埋
比尼班舞豬害死
茶客也被拖累
如果戴口罩跳舞未必出事
未必大爆發
人哋個香港政府都話郊野公園運動可以除口罩呀,個班老舞團甚至香港人見到個政府咁樣放鬆自己仲唔放鬆咩!你唔好俾我估中啦第四波完,呢個香港政府又放鬆可能又時有第五波!個政府做嘢戇下戇下咁又點樣控制到疫情啊算啦 唉

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-11-26 09:20 AM 發表

人哋個香港政府都話郊野公園運動可以除口罩呀,個班老舞團甚至香港人見到個政府咁樣放鬆自己仲唔放鬆咩!你唔好俾我估中啦第四波完,呢個香港政府又放鬆可能又時有第五波!個政府做嘢戇下戇下咁又點樣控制到疫情啊算啦 唉
會第4,第5波
下下講人權
無腦想想其他
講明些叫自私
自己有菌傳染比人
或人地有病傳染比自己再回家傳染比家人
如果有腦想就知要戴反口罩

跳舞除口中罩尼些應該一早即拉人
捉佢去驗菌奉兼罰錢
咁中意跳反屋企除口罩跳

早前有人大陸見人除口罩
搬反大陸就得

香港吳得
不停有帶菌外來人士入港

引用:
原帖由 powerantivirus 於 2020-11-26 10:49 AM 發表

會第4,第5波
下下講人權
無腦想想其他
講明些叫自私
自己有菌傳染比人
或人地有病傳染比自己再回家傳染比家人
如果有腦想就知要戴反口罩

跳舞除口中罩尼些應該一早即拉人
捉佢去驗菌奉兼罰錢
咁中意跳反屋企除口罩跳

早前有人大陸見人除口罩
搬反大陸就得

香港吳得
不停有帶菌外來人士入港
對住某部份人罰錢根本就冇用根本就應該要直接坐監仲要重罰先有阻嚇性,你睇吓班老舞群大部份都有錢既,罰錢根本對佢哋冇阻嚇力

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-11-26 09:52 AM 發表

對住某部份人罰錢根本就冇用根本就應該要直接坐監仲要重罰先有阻嚇性,你睇吓班老舞群大部份都有錢既,罰錢根本對佢哋冇阻嚇力
好過完全不做
坐監要養佢地佢地入監除罩跳
最好隔離營1個月
食醫飯餐單
仲好享受換下罰食窮人餐
麵包送涷水

人類有史以來里程碑...

國家指出城市管理科學管理,特區(支持建設力量)醫生,金融專家和不同學者要有良好城市和區域科學管理(十八區)去幫助特區抗疫專家(醫療專家)去制定抗疫方針

之前有建設力量人士運送抗疫物資給社會有特別需要人士。十八區城市自然科學管理人流去幫助特區抗疫專員

各大廈和各商廈(單位基層)做好抗疫

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]