• 瀏覽: 3,200
  • 回覆: 69
+10
引用:
原帖由 andyivan 於 2020-11-24 12:15 PM 發表
d死賓賓 係條街唔戴口罩 又唔會去檢測 中晒都唔知 周圍播毒
咁大量賓賓逢假日都在街和公園聚集, 個廢柴政府都唔派執法人員去捉, 有乜辦法!

旅遊氣泡出事了
今次真係散播得好快,短短幾日……

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2020-11-24 12:06 PM 發表

叫雞果D, 放狗咬春袋都唔會主動講喇
所以大陸那套自動追查行動軌跡有效, 不用當事人講, 大數據系統說話
所以好似安心出行個啲

要主動掃code既成效一定係低

不過如果用被動式追蹤

正苦又驚比人話侵害私隱

哥哥話齋:繼續跳舞

跳老舞群組又多幾多人染病

引用:
原帖由 caihk 於 2020-11-24 12:28 PM 發表

所以好似安心出行個啲

要主動掃code既成效一定係低

不過如果用被動式追蹤

正苦又驚比人話侵害私隱
香港人口中的私隠咪叫雞囉 政府在這非常時期做嘢都船頭驚鬼, 船尾驚賊的話, 俾多9個月政府都跟現在一樣, 爆完第三波, 爆第4波, 之後5,6,7波會陸續嚟

唉!搞咗成年疫情沒完沒了,通關遙遙無期

跳舞群組害人不淺

明日可能會「破百」。

引用:
原帖由 snooboy 於 2020-11-24 11:36 AM 發表
林鄭剛出嚟講疫情,黑記淨係識問特首DQ嘅事,唔會關心點樣防止外來檢疫人士被親友探訪嘅重要問題,嚟緊大批英美留學生返港渡聖誕呀

黑暴話大陰蒂國返嚟嘅係貴族,唔會封佢地關,所以唔須要提😂

今次俾班跳舞群組及叫G群組累事我相信不出一兩天就會破百
全民強制檢測一定要做,否則疫情會一發不可收拾

少無源
應該係虛驚啫

只要捉晒跳舞群組打靶就可以

咁咪好囉~突然爆上~特9英又有借口借柒9鵝隻手拎$出來買口罩去派反習反中既返送中人工~

你班仆街夠鐘出糧啦喂!!退休警離職警行先~政棍在後~耶L最尾~

排隊啦!!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]