• 瀏覽: 29,691
  • 回覆: 313
  • 追帖: 1
+6
今日(24日)凌晨4時30分,中國在文昌航天發射場,用長征五號遙五運載火箭成功發射探月工程嫦娥五號探測器,正式開啟中國首次地外天體採樣返回之旅

咁nasa有冇分享比大陸????

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時中國/552854/嫦娥五號探測器發射成功-nasa-冀中國跟全球分享探月工程數據

美國: 我幾十年前扮過探月  而家好想知真正月球係點既

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-11-24 11:04 AM 發表
今日(24日)凌晨4時30分,中國在文昌航天發射場,用長征五號遙五運載火箭成功發射探月工程嫦娥五號探測器,正式開啟中國首次地外天體採樣返回之旅

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201124/407841296812609536063574.jpeg/B-xWvJ2jT2ZU11XpJO0knsKN56oOgdFY1zq7Etc6uxI?v=w1280r16_9
咦,佢老美N年前已登月N次,腳毛都甩唔少在月球表面,何況數據 ? 典解要問中國攞咁低威 ?

分你滷味

中國 d 探月工程,全部同「軍方」有關聯,美國係咪要中國提供「證據」比美國,好去制裁中國呢?

美國應該先將佢地當年造假O既資料公開...

同你有親?

引用:
原帖由 siuhung 於 2020-11-24 11:15 AM 發表
中國 d 探月工程,全部同「軍方」有關聯,美國係咪要中國提供「證據」比美國,好去制裁中國呢?
航空設備有可能用華為技術,NASA同中國合作,會唔會俾侵侵話叛國架?

引用:
原帖由 ibm1 於 2020-11-24 11:19 AM 發表
 美國應該先將佢地當年造假O既資料公開...
美國幾十年前已經可以喺無空氣嘅月球度製造風 😑

分享唔係唔得, 叫拜振華先生過嚟北京傾下先啦~

吊佢老美嘅文化及字典就係冇(廉恥)呢個詞語。

吓! 有冇睇錯?

隔籬個 post 先話大陸做緊51年前人哋做嘅嘢!

而家話希望分享數據?咁大把打落去!

美國自己51年前已經有數據啦🤭🤭🤭
仲要中國造假數據?

Why?
你老味分享5G市場啦

有嘢肯交換, 咪同佢分享囉.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]