• 瀏覽: 29,800
  • 回覆: 313
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-11-24 12:33 PM 發表
人無恥就無敵,尾各表表姐🤔🤔
廁紙包頭講嘅西方核心價值

引用:
原帖由 Ct4683 於 2020-11-24 11:24 AM 發表
吊佢老美嘅文化及字典就係冇(廉恥)呢個詞語。
對得很!

NASA先脫離美國會唔會公平啲

引用:
原帖由 maygii 於 2020-11-24 12:44 PM 發表

廁紙包頭講嘅西方核心價值
所以佢地無滴🤔🤔

中國探月,同中國軍方有關,NASA想合作,唔驚特朗普制裁咩?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-11-24 11:04 發表
今日(24日)凌晨4時30分,中國在文昌航天發射場,用長征五號遙五運載火箭成功發射探月工程嫦娥五號探測器,正式開啟中國首次地外天體採樣返回之旅

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201124/407841296812609536063574.jpeg/B-xWvJ2jT2ZU11XpJO0knsKN56oOgdFY1zq7Etc6uxI?v=w1280r16_9
美國自己唔係退出左天空條約咩?地球既野自己都唔同人分享,但就叫人同你分享太空既野,有冇咁厚面皮呀?

引用:
原帖由 寂寞的香煙 於 2020-11-24 12:42 PM 發表
去月球實際上有乜嘢意思?淨系得體現一下大國實
自己尋求知識。中國發展末來,美國發展武器控制人類,共產黨?民主自由?囗號及名字而已

引用:
原帖由 acacac 於 2020-11-24 12:28 PM 發表
其實美國有無上過月球架
當年響影棚拍當直播,世人已睇穿

之前國際太空站點解唔受中國玩?

外星人基地

引用:
原帖由 港式片皮鴨 於 2020-11-24 12:01 PM 發表
美國怕中國上到月球,揾唔到當年美國登月痕跡,叫中國掩口
中國搵唔到美國登月痕跡,美國總統特朗普表示,因為在2008年,太陽黑色粒子運動加劇,在月球引起有史以來最強烈沙塵暴,將所有美國登月痕跡摧毀!😂😂😅🤣

點解唔係屈偷竊美國數據, 要中國全部公開架!?

你老母邊生得你咁聰明
你既野即係我既野
我既野都係我既野
新冠上左腦呀

美國重有面
你班契弟

引用:
原帖由 thunderpig 於 2020-11-24 11:21 AM 發表

美國幾十年前已經可以喺無空氣嘅月球度製造風 😑
中國科學家有解釋地面做出來振動,會導致旗幟風吹效果。

做直播反而技術上冇可能。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]