• 瀏覽: 27,104
  • 回覆: 313
  • 追帖: 2
人無恥就無敵,尾各表表姐🤔🤔

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-11-24 11:04 AM 發表

今日(24日)凌晨4時30分,中國在文昌航天發射場,用長征五號遙五運載火箭成功發射探月工程嫦娥五號探測器,正式開啟中國首次地外天體採樣返回之旅

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201124/407841296812609536063574.jpeg/B-xWvJ2jT2ZU11XpJO0knsKN56oOgdFY1zq7Etc6uxI?v=w1280r16_9
Steal technology from the USA.

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2020-11-24 11:07 AM 發表

美國: 我幾十年前扮過探月  而家好想知真正月球係點既
當時趕住反黎開趴地忘記了採樣🤔🤔

回覆 引用 TOP

中國國家航天局也曾表示,「願與各國航天機構、空間科學研究機構和空間探索愛好者攜手合作,共同探索太空奧秘。」

真有大國風範

引用:
原帖由 arhon009 於 24-11-2020 12:29 發表

$$$$$
佢老味攞晒啲錢去打仗同分裂其它國家
印囉

50年前美國扮登月,50年後美國政府及全世界媒體仍然扮無知,唔肯去面對事實,承認登明做假,這是美國+人類歷史上嘅恥辱。

回覆 引用 TOP

可以分享嫦娥奔月嘅故事,加一幅玉兔嘅selfie!

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2020-11-24 11:07 AM 發表

美國: 我幾十年前扮過探月  而家好想知真正月球係點既
搞笑到hi甘😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ibm1 於 2020-11-24 11:19 AM 發表

美國應該先將佢地當年造假O既資料公開...
中國可以分享數據,不過美國要先公佈所有登月數據(係所有…聽聞美國太空人拍過一張嫦娥出浴照,呢樣就應該要同中國分享喇)

回覆 引用 TOP

屎有舊,分比你!
唔好話陰謀論,尾腳N年前去月球登陸啦~點解要返轉頭去月球咁失威仲要問中國拿數據?其實有沒有到過㗎還是在製片廠登陸!?

回覆 引用 TOP

靚仔年代經常聽到人哋講『你嘅就我嘅,我嘅就自己嘅』~ 原來都適合當今強國年代🤗

回覆 引用 TOP

去月球實際上有乜嘢意思?淨系得體現一下大國實

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-11-24 11:04 發表

今日(24日)凌晨4時30分,中國在文昌航天發射場,用長征五號遙五運載火箭成功發射探月工程嫦娥五號探測器,正式開啟中國首次地外天體採樣返回之旅

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201124/407841296812609536063574.jpeg/B-xWvJ2jT2ZU11XpJO0knsKN56oOgdFY1zq7Etc6uxI?v=w1280r16_9
叫佢地自己射人上去搵啦!😤

回覆 引用 TOP

月球本來就有大氣,有大氣就有風,好正常

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2020-11-24 11:38 AM 發表

美國自己51年前已經有數據啦🤭🤭🤭
仲要中國造假數據?
老友,美國當然要中國數據啦,即刻改番D登月資料,唔好穿煲!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]