• 瀏覽: 29,748
  • 回覆: 313
  • 追帖: 1
+6

引用:
原帖由 LUNDO 於 2020-11-24 01:25 PM 發表

侵侵話:冇乜希奇,月球岩石同地球差唔多啫!🤗
侵侵:冇人比我更了解月球岩石㗎喇。

引用:
原帖由 ballking13 於 2020-11-24 04:12 PM 發表

好似話以前的資料唔見左

現在要重新研究
問我嘛,當年我幫滷味設計制造一腳踢,我仲有幾噸圖紙正版收藏係敦煌璧畫

引用:
原帖由 高大大羊羊 於 24-11-2020 18:58 發表
中國遲早激死晒班黃蠢,班友越反中,國家越進步!反而佢哋最愛嘅儍侵,連選舉輸咗都仲賴死唔走,樣衰到暈
其實中國真係比香港強很多倍,黃絲還可以挾洋自重到什麼時候。
努力啦!香港昔日光輝已經用得七七八八,只有把理想再提升到更宏大,香港才會有未來。
否則香港只有停步不前。
自己不努力,卻總想著要壓抑人家。不出色!
把傲氣放下來苦幹吧!

引用:
原帖由 冬寒富有隊長 於 2020-11-24 06:59 PM 發表
言之有理

中國人梗係勁啦,幾千年前嫦娥乜儀器都唔駛就可以直接飛咗上去,留喺地球嗰d又就咁用肉眼都睇到月球上嘅嫦娥
真係宇宙最強,問你死未?

比面客氣説話都吾識分,岸吾岸九D,人地火星都去到啦

美國51年前登月表象甚麼都是了,唯欠數據才完美

引用:
原帖由 thunderpig 於 2020-11-24 11:21 AM 發表

美國幾十年前已經可以喺無空氣嘅月球度製造風 😑
老尾當年在人造月球度
製造瘋言瘋語
呃騙全世界的人
真賤

唔算係d咩新鮮事 已經有人做到

引用:
原帖由 高大大羊羊 於 2020-11-24 06:58 PM 發表
中國遲早激死晒班黃蠢,班友越反中,國家越進步!反而佢哋最愛嘅儍侵,連選舉輸咗都仲賴死唔走,樣衰到暈
黃屍不單眼光差, 連運氣都衰過人......
佢地撐親既都係衰收尾; 反而佢地唱衰的就愈來愈好......

引用:
原帖由 Ct4683 於 2020-11-24 11:24 AM 發表
吊佢老美嘅文化及字典就係冇(廉恥)呢個詞語。
呢兩個係中文字,佢哋啲字典又點會有? 🤣

引用:
原帖由 行衰運 於 2020-11-24 04:23 PM 發表

你所講既外力要幾強先可以吹到枝旗扯行,起碼都要把大風扇啦!
美國個枝好吾正常
我只係講解物理學啫

引用:
原帖由 活力小子 於 2020-11-24 07:18 PM 發表
中國人梗係勁啦,幾千年前嫦娥乜儀器都唔駛就可以直接飛咗上去,留喺地球嗰d又就咁用肉眼都睇到月球上嘅嫦娥
真係宇宙最強,問你死未?
西人既上帝仲勁啦,宇宙萬物由佢創

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]