• 瀏覽: 29,764
  • 回覆: 313
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-11-24 12:55 PM 發表

真空邊有風??
請看清楚...

引用:
原帖由 benben999 於 2020-11-24 01:52 PM 發表

據說美國拎番黎既月球土壤佢地自己科學家分析左幾十年, 發現係同地球冇分別
肯定係中國直播做假
扮上左月球求其搵D石頭扮月球石
所以先會同美國果D唔同
一定係 否則就屈到係

祖國加油

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-11-24 11:04 AM 發表
今日(24日)凌晨4時30分,中國在文昌航天發射場,用長征五號遙五運載火箭成功發射探月工程嫦娥五號探測器,正式開啟中國首次地外天體採樣返回之旅

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201124/407841296812609536063574.jpeg/B-xWvJ2jT2ZU11XpJO0knsKN56oOgdFY1zq7Etc6uxI?v=w1280r16_9
美國有法例不準許NASA和中國合作,除非美國修改法律,中國不必理會美國!

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2020-11-24 02:14 PM 發表

肯定係中國直播做假
扮上左月球求其搵D石頭扮月球石
所以先會同美國果D唔同
一定係 否則就屈到係
好明顯中國拎番黎果D唔係真係月球既, 係用火星既扮月球既

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-11-24 11:04 AM 發表
今日(24日)凌晨4時30分,中國在文昌航天發射場,用長征五號遙五運載火箭成功發射探月工程嫦娥五號探測器,正式開啟中國首次地外天體採樣返回之旅

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201124/407841296812609536063574.jpeg/B-xWvJ2jT2ZU11XpJO0knsKN56oOgdFY1zq7Etc6uxI?v=w1280r16_9
都係唔好啦!分享比你一陣又話危害你國家安全!

引用:
原帖由 日出東海 於 2020-11-24 12:51 PM 發表

中國搵唔到美國登月痕跡,美國總統特朗普表示,因為在2008年,太陽黑色粒子運動加劇,在月球引起有史以來最強烈沙塵暴,將所有美國登月痕跡摧毀!😂😂😅🤣
真的?美回了話?

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2020-11-24 11:07 AM 發表
美國: 我幾十年前扮過探月  而家好想知真正月球係點既
😂😂🤣

引用:
原帖由 QK130 於 2020-11-24 02:17 PM 發表

美國有法例不準許NASA和中國合作,除非美國修改法律,中國不必理會美國!
NASA? 有咩好合作? 而家 NASA 窮到一個點, 所有咩咩上月球上火星都係吹既, 不會實現

中國探月數據 : 找不到當年美國插支果支美國旗。

狗主開到聲乞數據,班走狗仲係唔知掟衝出黎柒

咁nasa有冇分享比大陸????

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-11-24 11:54 AM 發表

我幾十年前扮過探月.......真係可圈可點
幾十年前辦過探月工程,對美國的説法可以安慰1⃣️一啲

引用:
原帖由 team123456 於 2020-11-24 02:15 PM 發表
祖國加油
YES....祖國加油

祝賀常五探測器發射成功!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]