• 瀏覽: 29,734
  • 回覆: 313
  • 追帖: 1
+6
Send 返當年模擬登月條片比佢

引用:
原帖由 siupercy 於 2020-11-24 11:20 AM 發表
同你有親?
叫雞侵老婆及個女來中國,慰勞吓中國人民先拉😍

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2020-11-24 11:32 AM 發表
吓! 有冇睇錯?

隔籬個 post 先話大陸做緊51年前人哋做嘅嘢!

而家話希望分享數據?咁大把打落去!
見到你咁回,真係笑L死

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-11-24 11:04 AM 發表
今日(24日)凌晨4時30分,中國在文昌航天發射場,用長征五號遙五運載火箭成功發射探月工程嫦娥五號探測器,正式開啟中國首次地外天體採樣返回之旅

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201124/407841296812609536063574.jpeg/B-xWvJ2jT2ZU11XpJO0knsKN56oOgdFY1zq7Etc6uxI?v=w1280r16_9
老美打壓就有 重講分享佢哋唔線你算好彩

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-11-24 11:48 AM 發表

51年前荷李活拍攝數據
其實咁都幾好呀,可以改善中國電影行業

引用:
原帖由 Ct4683 於 2020-11-24 11:24 AM 發表
吊佢老美嘅文化及字典就係冇(廉恥)呢個詞語。
西人熱愛自由無恥價值觀. 🙄

其實叫中國唔好爆大鑊
月球根本一支老尾國旗都搵唔到

美國佬就係可以咁面懵.
一邊針對人, 一邊又可以理直氣壯咁想攞人著數. 

五十年前連家用大牛龜電腦都未有,但美國話佢可以去到月球仲番到黎地球,一次就成功😂😂真係唔信囉

想得美!

我永遠唔會用大陸野
大陸野偷完資料兼爆炸 例如小米 華為  wechat pay tiktok alipay

Why???
杯葛中國又同中國欏數據, 真無恥 

引用:
原帖由 武川耐富 於 24-11-2020 12:39 發表
可以分享嫦娥奔月嘅故事,加一幅玉兔嘅selfie!
仲有唔光師苦

引用:
原帖由 Y-hk 於 2020-11-24 02:00 PM 發表
美國佬就係可以咁面懵.
一邊針對人, 一邊又可以理直氣壯咁想攞人著數. 
先問一條問題, 咁老美之前探索月球既資料, 有冇分享給中國?
如果有, 中國分享給老美好應該
如果冇, 叫老美食蕉

此地無銀三百兩, NASA驚中國發現登月做假證據 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]