• 瀏覽: 7,569
  • 回覆: 33
+6
引用:
原帖由 lostofbubble 於 2020-11-28 10:01 AM 發表
好明顯佢俾人老點.....幫襯黃圈
不過依家好難中武肺 因為已經絕種, 
要幫襯當然外國貨 美肺, 英肺, 印肺 容易中好多!!
Ching...你真心的?😱😱
呢期香港都爆到7彩wor,唔分乜圈物圈,出街撞到就...

引用:
原帖由 blah0blah 於 2020-11-28 08:29 PM 發表

呢個...唔知喇...不過好明顯...警察哥哥連票控都唔做...又唔即刻要求帶罩,實有更多人中武肺,個個攞獎金!!😏
我打錯字,系黑暴有錢買白粉

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2020-11-29 07:08 AM 發表

我打錯字,系黑暴有錢買白粉
都話㗎啦!!今日即刻破100宗確診!!多得警力+醫護支持D除罩大叔為$5000武肺博到盡啦!!🤷🏼‍♀️

引用:
原帖由 blah0blah 於 2020-11-29 02:09 PM 發表

都話㗎啦!!今日即刻破100宗確診!!多得警力+醫護支持D除罩大叔為$5000武肺博到盡啦!!🤷🏼‍♀️
黑曱甴犯民隨處播毒,冇美國狗金,現為錢眾籌

戴好口罩,保護自己同佢人

引用:
原帖由 七個污濁的象棋 於 2020-11-29 10:38 PM 發表
戴好口罩,保護自己同佢人
Ching 講得好!!但如果人人咁自覺,就唔會有第4波啦!就喺有D人死都唔肯戴口罩,中咗招就周圍播毒...

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2020-11-29 07:48 PM 發表

黑曱甴犯民隨處播毒,冇美國狗金,現為錢眾籌
Ching...你點睇得出?😱😳
我只見到喺大叔唔知喺專登去播毒,還是專登去吸武肺咋

有人為5000死都系抵死!最好作標題傳媒也中招好抵死!

引用:
原帖由 redredeapple 於 2020-12-3 10:45 AM 發表
不能認同更多👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 simonfdf 於 2020-11-26 04:14 PM 發表

多數定少數?
del

引用:
原帖由 redredeapple 於 2020-12-3 10:45 AM 發表
失業個班人都無得拎。得自僱/受僱(病假停薪)先有得拎5000。d人咩都唔睇,以為中招就有5000,傻的嗎🙈。依家咁既時勢,一中招,可能連份工都無埋

引用:
原帖由 blah0blah 於 2020-11-24 10:11 AM 發表
最近多得班「闊太嘆鴨」群組,令到原本穩定嘅疫情即殺入第四波以幾何級數咁喺社區不停爆發!!
政府為咗搵出呢班「無源頭」確診患者,即諗出條絕世好橋:「確診武肺$5000獎金」!!
呢招勁,一出招即吸引出一班大叔衝晒出黎諗盡辦法去中招!
有2個錢嘅大叔就趕住去排隊搵「一樓一」

冇錢嘅大叔就即刻除罩周圍去,專登去D龍蛇混雜嘅公共場 ...
七頭阿叔中肺癌

引用:
原帖由 joeho173 於 2020-11-25 11:26 PM 發表
樓豬你老母肺呀
反彈俾你

釣蟹羣組

引用:
原帖由 apricot22 於 2020-12-5 09:05 AM 發表

失業個班人都無得拎。得自僱/受僱(病假停薪)先有得拎5000。d人咩都唔睇,以為中招就有5000,傻的嗎🙈。依家咁既時勢,一中招,可能連份工都無埋
Ching 幸福國度嘅當然喺受僱啦,有好多工種特別喺外判果d 喺自僱㗎,的士/地盤/清潔/果d 好多都cover到㗎,而且中咗都唔會失業㗎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]