• 瀏覽: 1,143
  • 回覆: 29
hahahahahahahahaaaaa....................... X你咩, 笑到我收唔到聲呀.

引用:
原帖由 橫行蟹 於 2020-11-24 08:48 AM 發表
hahahahahahahahaaaaa....................... X你咩, 笑到我收唔到聲呀. ...
我都係

快L啲走,多L事白支糧。

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-24 08:46 AM 發表
自 1997 年主權移交後,英國每半年發布一次《香港半年報告書》,今日(23日)發表第 47份報告,為《港區國安法》實施後的首份半年報告。英國外相藍韜文於報告中批評中央在港實施國安法,違反中英聯合聲明,表示正初步探討,何時決議不再讓英國法官擔任香港終審法院非常任法官。報告亦提及多名民主派人士被捕及遭到打壓,港府抗疫不力引發連串示威,強調市民的集會及言論自由應得到保障。

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/20201123-25_oYwHv_1200x630cropcenter.png ...
見到英國佬自殘式報復,真係好好笑  
以前逃犯只可以送畀西人、唔可以送返大陸,e+西人自己放棄特權來「制裁」香港,已經夠搞野
今次英國佬再放棄另一特權,真係可喜可賀~
為乜西人咁搞笑?
唔係佢地蠢! 而係佢地知道實際上損害中國利益會受到反擊!
唯有咁樣保面子

值得支持不需要探討,全港市民支持﹝不論藍黃﹞

走得就好走,萬一比人查出........國安法吾係講玩的

100% 支持

舉腳贊成

中國人地方, 用中國人法官, 逐步唔用大陰蒂啲鬼佬, 好正常.

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-24 08:46 AM 發表
自 1997 年主權移交後,英國每半年發布一次《香港半年報告書》,今日(23日)發表第 47份報告,為《港區國安法》實施後的首份半年報告。英國外相藍韜文於報告中批評中央在港實施國安法,違反中英聯合聲明,表示正初步探討,何時決議不再讓英國法官擔任香港終審法院非常任法官。報告亦提及多名民主派人士被捕及遭到打壓,港府抗疫不力引發連串示威,強調市民的集會及言論自由應得到保障。

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/20201123-25_oYwHv_1200x630cropcenter.png ...
好呀,以後由中國法官擔任,判所有死曱甴宮刑

正中下懷,卻之不恭

無人迫佢地黎

引用:

呢條英國鬼終於做番件對香港利好嘅事

公帑唔應該益外國法官,唔嚟對中國係最好嘅決定

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]