• 瀏覽: 2,836
  • 回覆: 40
台灣的行政院長蘇貞昌,早前被傳遭大陸列為頭號「台獨」頑固分子。他周一出席公開活動時表示,自己因為禁止台灣口罩出口,而被大陸方面宣布為「頭號戰犯」。他指出,當初透過眾多技術人才提升口罩產能,有效防範疫情,未來會透過民間與政府的合作為台灣培育人才。

條友真係痴線,大陸口罩出口到全世界,會用台灣爛口罩,唔好唔記得部份台灣口罩都係大陸製造架咋!

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/20201124/mobile/odn-20201124-1124_00180_003.html

騷精娼...祖父是漢奸.....

有報導...
蘇貞昌的祖父...蘇雲英提供抗日義民嫌疑犯和林少貓親近人士的名冊,
網羅罪名,被殺害者達到數百人。

本來就是漢奸 !

吓? 大陸依家需要呆灣口罩?
哈哈哈哈
果然係呆灣!

點解唔話英子係漢奸?有啲淫流日笨血滴🤔

美式盟主既人民果然係無腦

引用:
原帖由 acer2014 於 2020-11-24 08:28 AM 發表
騷精娼...祖父是漢奸.....

有報導...
蘇貞昌的祖父...蘇雲英提供抗日義民嫌疑犯和林少貓親近人士的名冊,
網羅罪名,被殺害者達到數百人。
比起毛 主席親口多謝日本侵華,小兒科啦。

中國需要入口台灣口罩黎點真係當黃人係白痴既咩

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2020-11-24 08:16 AM 發表
台灣的行政院長蘇貞昌,早前被傳遭大陸列為頭號「台獨」頑固分子。他周一出席公開活動時表示,自己因為禁止台灣口罩出口,而被大陸方面宣布為「頭號戰犯」。他指出,當初透過眾多技術人才提升口罩產能,有效防範疫情,未來會透過民間與政府的合作為台灣培育人才。

條友真係痴線,大陸口罩出口到全世界,會用台灣爛口罩,唔好唔記得部份台灣口罩都係大陸製造架咋!

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/20201124/mobile/odn-20201124-1124_00180_003.html
轉移視綫狡辯無用的,民賤黨小英一眾台獨都係頭號戰犯 !

呢間大冬瓜真經典。

引用:
原帖由 robin09 於 2020-11-24 08:32 AM 發表
本來就是漢奸 !
漢奸賣國賊沒有好下場

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2020-11-24 08:16 AM 發表

新聞來源連結:
民進黨驚死人唔知佢地講野無句真。

近年有一種新物種,叫「覺得茶葉蛋貴的人」。代表無知,愚昧,滿口大話。

吞精昌就是正宗「覺得茶葉蛋貴的人」,大陸要台灣口罩?中國人食不起茶葉蛋?荒天下之大謬!!

引用:
原帖由 venus-soldier 於 2020-11-24 11:18 AM 發表

比起毛 主席親口多謝日本侵華,小兒科啦。
老屈毛澤東「感謝日本皇軍侵華」...

【華哥好政經】呂秉權老屈毛澤東「感謝日本皇軍侵華」/請葉建源代答:「你老婆被性侵利多於弊」

毛澤東真的「感謝」日軍侵華嗎?|穆sir講故 EP18

主題標籤 #口罩
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]