• 瀏覽: 13,166
  • 回覆: 189
+12
原來呢D先係叫打咀炮,台灣贏

呆灣綠畜黨都是用頭下腳上行,屎忽用黎食飯之徒。

算把啦,現金世界傳媒已經同假新聞掛勾,而地球人已當作為等閒。

引用:
原帖由 男E 於 2020-11-23 10:45 PM 發表
台灣有傳媒報道,台灣殺人案女死者潘曉穎家屬聲稱,港府花過百萬港元,為疑犯陳同佳聘請律師。

台灣傳媒《自由時報》引述知情人士聲稱,潘曉穎家人盼陳同佳早日赴台投案,日前曾告知陸委會香港辦事處,港府花重金出100萬港元,聘請台灣理律法律事務所的律師要為陳同佳辯護。

報道聲稱,陳同佳家境不好,哪有錢請律師,港府願意花錢聘請律師,是為了有一天真的送到台灣後人能獲得輕判。報道又說,陳同佳對港府有功,一直被 ...
屌七你,明明系呆灣唔比陳同佳去台灣,居然講成香港政府唔比佢去台灣…

引用:
原帖由 無一倖免 於 2020-11-23 11:44 PM 發表
用公帑幫殺人犯辯護,真係前所未聞!
台灣亂作,白痴先信!

台灣係中國領土,一定要收返。。台灣人可以流放他國。。一群冇鬼用嘅無恥狗。

引用:
原帖由 man6523828 於 2020-11-23 10:53 PM 發表
陳同佳萛啦.返內地隱姓埋名.重新造人.記住脫墨同做一個好人
x2..

引用:
原帖由 man6523828 於 2020-11-23 10:53 PM 發表
陳同佳萛啦.返內地隱姓埋名.重新造人.記住脫墨同做一個好人
沒錯,反正上帝比機會你

哪呆仔又証明佢哋幾自由,殺人都可以自由來去

引用:
原帖由 無一倖免 於 2020-11-23 11:44 PM 發表
用公帑幫殺人犯辯護,真係前所未聞!
台灣有咩做唔出?話明係呆蛙

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-11-23 11:59 PM 發表
殺人犯仲住緊安全屋呀
咁又點?邊個叫呆仔唔批佢自首

引用:
原帖由 男E 於 2020-11-23 10:45 PM 發表
台灣有傳媒報道,台灣殺人案女死者潘曉穎家屬聲稱,港府花過百萬港元,為疑犯陳同佳聘請律師。

台灣傳媒《自由時報》引述知情人士聲稱,潘曉穎家人盼陳同佳早日赴台投案,日前曾告知陸委會香港辦事處,港府花重金出100萬港元,聘請台灣理律法律事務所的律師要為陳同佳辯護。

報道聲稱,陳同佳家境不好,哪有錢請律師,港府願意花錢聘請律師,是為了有一天真的送到台灣後人能獲得輕判。報道又說,陳同佳對港府有功,一直被 ...
武統台灣💪💪💪

引用:
原帖由 sclee1209 於 2020-11-24 12:28 AM 發表

重大刑事案
冇錢請律師
台灣法官會指派辯護律師
費用全由政府負擔
根本唔需要自己出錢
而家連殺人犯自首都唔批入台証,仲講咩官派律師

引用:
原帖由 Bambooooo 於 2020-11-23 10:57 PM 發表

唔好笑,真係大把黃絲係甘霖的
香港有200萬+1係傻仔,係佢地諗出來的🤭🤭🤭

希望港府立即宣布,台灣所有入口香港物品,一定要註明中國台灣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]