• 瀏覽: 14,439
  • 回覆: 194
美國總統特朗普至今未承認在大選中落敗,惟多個州份的法律訴訟被駁回。特朗普親信、共和黨籍的新澤西州前州長克里斯蒂(Chris Christie)周日(22日)在美國廣播公司(ABC)的節目敦促特朗普接受選舉結果,避免其法律團隊令國家難堪。
克里斯蒂在節目直言,特朗普和其法律團隊的舉止屬全國的尷尬,他們在法庭以外揚言選舉出現舞弊,但在開審時卻未能為選舉欺詐作申辯和論證。他續呼籲特朗普承認敗選,並指當選舉已有結果時,不能繼續漠視,佯裝沒有發生過。
另外,克里斯蒂亦在節目提及自己一直...

冇上幾日連登,唔見晒連登撐侵POST? proud boy 變 shame boy

連登仔都放棄,侵侵你仆街了

仲打GOLF? 返屋企打飛機啦,侵侵

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20201123/bkn-20201123121357111-1123_00992_001.html

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
柒朗普你咪L認輸呀, 我哋買哂花生䏲你同拜登開拖㗎.

侵侵幾單官司跟身,連任唔到監都有得坐,點會認輸

侵侵你要誓不低頭呀

我買定花生架

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-11-23 07:48 PM 發表

侵侵你要誓不低頭呀

我買定花生架
屌,唔知侵侵點解唔簽行政命令攻打拜登,同中國。
真係失望

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
引用:
原帖由 banjo. 於 2020-11-23 07:46 PM 發表

柒朗普你咪L認輸呀, 我哋買哂花生䏲你同拜登開拖㗎.
咪係,侵侵的粉絲咁快就閃架

回覆 引用 TOP

美國再次展示出全世界最民主國家的....瘋範...

種瓜得瓜~種豆得豆~天道循環~報應不爽

回覆 引用 TOP

所謂「民主」已經變成輸打贏要。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-11-23 07:48 PM 發表

侵侵你要誓不低頭呀

我買定花生架
係啊,第二次美國內戰靠晒佢

香港曱甴,時代垃圾。

特生,認輸啦!4年後再見

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-11-23 08:01 PM 發表

特生,認輸啦!4年後再見
曱甴擁抱拜登,叫傻侵認輸,視之如condom

香港曱甴,時代垃圾。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-11-23 08:04 PM 發表

曱甴擁抱拜登,叫傻侵認輸,視之如condom
你唔好咁傷心啦

美國根本係一個笑話

😂拜山幾時帶同記者流亡~ 美軍連領空也關閉~🤣海路又剛捕獲索羅屍一批助手、唔通~
陸路加拿大同墨西哥全有侵神的特種部隊注守

西人有可口可乐,佢有可防可控
唔好認輸, 如果唔係前入左幾櫃花生會變得無用武之地

'Never argue with an idiot .  They'll drag you down to their level and beat you with experience'
2017貴州行

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]