• 瀏覽: 16,328
  • 回覆: 100
+5
本港爆發第四波新冠肺炎疫情,跳舞群組確診者數天內增至逾130人,上流社會再有人染疫。遠東發展有限公司執行董事、主席兼行政總裁邱達昌,接受《香

身份象徵。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/552651/01消息-闊太爆群組-邱達昌證太太確診-繼謝玲玲中招再錄新個案?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

舞漢跳你老舞五千蚊內循痰經濟圈

現在連黃金港女和港媽(上層貴族管理階層精英份子)都感染。特區各階層應團結一致,齊心協力抗疫,任何良計向特區政府手提出,特區是我家,放下成見,齊心抗疫 向全球提出抗疫良計,解救天下眾生遠離疫魔

國家提出良好抗疫良計

小弟自認滿身銅臭,今次疫情解決需要全球人士齊心抗疫放下成見

港媽和港女要考慮國家抗疫方針,大家放下成見

小鮮肉

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2020-11-23 06:46 PM 發表
現在連黃金港女和港媽(上層貴族管理階層精英份子)都感染。特區各階層應團結一致,齊心協力抗疫,任何良計向特區政府手提出,特區是我家,放下成見,齊心抗疫 向全球提出抗疫良計,解救天下眾生遠離疫魔
精英???笑死人咩
呢班友只不過食正香港起飛條水(70-90 年代)
自制能力咁低叫精英?

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2020-11-23 06:49 PM 發表
國家提出良好抗疫良計

小弟自認滿身銅臭,今次疫情解決需要全球人士齊心抗疫放下成見
西方國家unlike 國家抗疫良計,今次抗病需要全球人士齊心協力對抗疫情

引用:
原帖由 Popochina9 於 2020-11-23 06:52 PM 發表

精英???笑死人咩
自制能力咁低叫精英?
大家在特區生活,保護特區,特區是昔日無數長輩和前輩以血汗打造出來,小弟身為晚輩,追求特區不斷前進

引用:
原帖由 Popochina9 於 2020-11-23 06:52 PM 發表

精英???笑死人咩
自制能力咁低叫精英?
年輕一代唔知食唔正邊條水,搞到大學排名年年下跌,完全唔關個人質素事架

班曱甴真正弱智 特朗普和夫人,大仔身份更加高貴啦都中招有什麼好精英.

引用:
原帖由 woken 於 2020-11-23 06:42 PM 發表
舞漢跳你老舞五千蚊內循痰經濟圈
跳你老舞嘅老美肺炎!🤭

引用:

精英???笑死人咩
自制能力咁低叫精英?
其實自制能力足樣野, 全球既人都咁上下...

根本唔係中國人要管, 其實全世既人都要...

咁有米,快用「柒朗普」雞尾酒療法!

有權有勢有錢人士專用⋯⋯

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]