• 瀏覽: 16,365
  • 回覆: 100
+5
引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2020-11-23 18:46 發表
現在連黃金港女和港媽(上層貴族管理階層精英份子)都感染。特區各階層應團結一致,齊心協力抗疫,任何良計向特區政府手提出,特區是我家,放下成見,齊心抗疫 向全球提出抗疫良計,解救天下眾生遠離疫魔
你跳老舞室內唔戴口罩關政府蛋事!?

要上等人住公立醫院,或者隔離設施(沒有工人姐姐)....

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2020-11-23 08:56 PM 發表
鴨仔群組
下一波富豪群組

KFC vs 北京填鴨

引用:
原帖由 woken 於 2020-11-23 06:42 PM 發表
舞漢跳你老舞五千蚊內循痰經濟圈
尾肺駕駛乞救濟食物內循環生態圈

根本就唔係跳舞傳染,嗰d舞蹈老師大部分都係雞同鴨。呢啲風氣十幾廿年前已經開始,大部分去跳舞嘅最終目的都係樸野。男同女都係志在食野

老女跳舞群組.....養住一群小鮮肉....群體嫖鴨!

跳舞都中肺炎?
會唔會有埋bb㗎

實情係班富婆借跳老舞為名其實係去玩鴨仔

在工作崗位上受到感染者應該用得津貼,不聽從政府呼籲而去受到感染就有得津貼,對於我們聽從呼籲的市民絕對不公平!要用我們聽話的稅去補貼不聽話的柒頭?邊條撚官諗出來㗎?真係呢個閪政府太無能了!

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-11-23 22:39 發表

其實每個社會都有唔同既人, 但中央可以令人走向更正確方向, 呢個就係我所講“管”既意思, 更多人走向正確方向, 人懂得自律, 之後管既力度就可以減少...

西方就係無好好去“管”,咪做極都唔好...
西人自由慣無法管,越管越反抗。

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2020-11-23 06:46 PM 發表
現在連黃金港女和港媽(上層貴族管理階層精英份子)都感染。特區各階層應團結一致,齊心協力抗疫,任何良計向特區政府手提出,特區是我家,放下成見,齊心抗疫 向全球提出抗疫良計,解救天下眾生遠離疫魔
馬上全民強制檢測 系最好的

引用:
原帖由 220 於 2020-11-23 11:57 PM 發表

西人自由慣無法管,越管越反抗。
唔會無法, 其實法律同教育, 都係"管"既一種方法....
不過帶領國家既人無法發揮自己能力去"管"得更好...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]