• 瀏覽: 41,203
  • 回覆: 325
+7
林鄭剛出嚟講疫情,黑記淨係識問特首DQ嘅事,唔會關心點樣防止外來檢疫人士被親友探訪嘅重要問題,嚟緊大批英美留學生返港渡聖誕呀

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-11-24 08:41 AM 發表
又係跳舞藍
上次果個仲勁 拖成個月
那種有牌藍場所不尊守防疫令
關門吊老舞引起第四波疫情

為掙錢放人入去跳舞藍

有限聚令啦,仲去社交跳舞,爆疫又大爆發,中招人日日高

引用:
原帖由 andlong 於 2020-11-24 11:46 AM 發表
有限聚令啦,仲去社交跳舞,爆疫又大爆發,中招人日日高
西痕怎算?

呢D人應該判佢坐20年啦~DLLM

引用:
原帖由 safmarine999 於 2020-11-23 03:09 PM 發表
「跳舞群組」令第四波新冠肺炎疫情愈發失控,由本月19日錄得第一宗個案至昨日(22日),短短4日該群組的確診個案火箭式上升

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201123/photo/bkn-20201123131702371-1123_00822_001_01b.jpg?20201123143652

嘩!! 咩人黎嘠? 當你唔知中了新冠,但你病唔去睇 ...
大媽舞又嘈又臭西

引用:
原帖由 safmarine999 於 2020-11-23 03:09 PM 發表
「跳舞群組」令第四波新冠肺炎疫情愈發失控,由本月19日錄得第一宗個案至昨日(22日),短短4日該群組的確診個案火箭式上升

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201123/photo/bkn-20201123131702371-1123_00822_001_01b.jpg?20201123143652

發老姣, 周圍飛, 唱歌,跳舞,飲酒,吹水不停, 以為冇事, 不停播毒!

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-11-24 11:16 發表
如果係愛國人士就算啦
唔係就殺
抗疫無分政治理念啊, 師兄

引用:

拖出去斬,比雞蟲更垃圾

引用:
原帖由 safmarine999 於 2020-11-24 09:16 AM 發表

唔比黃黑暴父母
咁都係藍屎

引用:
原帖由 charlir2005 於 2020-11-23 03:43 PM 發表
首名傳播者好易查, 佢就係去左探訪從美國返來, 在酒店接受檢疫14日嘅仔, 該青年在第9日確診, 而呢個自私阿媽就周圍去跳舞播毒

佢全家欠香港人

跳你老舞

挑!佢去的其中一個地方,我有親戚係個頭,以前成日去飲茶,好彩今年少去佐,下半年冇去過。

男舞蹈教師食唔小喜歡跳老舞上了年紀嘅富婆,佢哋係時候養雀處優。

藍C廢老,好!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]