• 瀏覽: 41,194
  • 回覆: 325
+7
引用:
原帖由 黃老邪 於 2020-11-24 05:52 AM 發表

應該係梁家傑啲friend,「害人係為咗救人亅。
黃物心理變態

不知所謂

呢啲就係真真正正既扑街。

去美圖就唔好返黎去邊都唔好!遲d又過大批英美學生回港,死未。

又係跳舞藍
上次果個仲勁 拖成個月

引用:
原帖由 -man 於 2020-11-23 18:18 發表
藍屍害人害物,正垃圾
唔比黃黑暴父母

引用:
原帖由 港人知港事 於 2020-11-23 18:19 發表
藍屎所為。
唔比黃黑暴父母

引用:
原帖由 ikeafoot 於 2020-11-23 18:51 發表

當你中佐
你都未必知道啦
問題是佢已有唔舒服的病徵而唔去睇醫生重四處去

好快過100

吾守限聚令去玩去跳舞,重有5K落袋,
辛苦戴罩守法反而咩都無
呢個堅尼地嘅正苦,倒行逆施,

如果係愛國人士就算啦
唔係就殺

引用:
原帖由 safmarine999 於 2020-11-23 03:09 PM 發表
「跳舞群組」令第四波新冠肺炎疫情愈發失控,由本月19日錄得第一宗個案至昨日(22日),短短4日該群組的確診個案火箭式上升

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201123/photo/bkn-20201123131702371-1123_00822_001_01b.jpg?20201123143652

嘩!! 咩人黎嘠? 當你唔知中了新冠,但你病唔去睇 ...
吳汪靜宜是首宗確診個案,但根據衞生防護中心公布資料,最早發病的個案卻是昨日確診的61歲婦人,本月2日已出現病徵,到過兩個爆疫舞場,疑是其中一個感染源頭。

該名61歲婦人昨日確診,距離她發病日期足足拖了20日,她發病後到過新蒲崗越秀廣場新光宴會廳及旺角金儷星鳳凰于飛懷舊歌舞(金麗會)。

呢個61歲婦人真係播毒自私精,跳少次舞會死咩 ?

引用:
原帖由 safmarine999 於 2020-11-24 09:16 AM 發表

唔比黃黑暴父母
那種有牌藍場所不尊守防疫令
關門吊老舞引起第四波疫情

引用:
原帖由 judylam651 於 2020-11-24 11:21 AM 發表

吳汪靜宜是首宗確診個案,但根據衞生防護中心公布資料,最早發病的個案卻是昨日確診的61歲婦人,本月2日已出現病徵,到過兩個爆疫舞場,疑是其中一個感染源頭。

該名61歲婦人昨日確診,距離她發病日期足足拖了20日,她發病後到過新蒲崗越秀廣場新光宴會廳及旺角金儷星鳳凰于飛懷舊歌舞(金麗會)。

呢個61歲婦人真係播毒自私精,跳少次舞會死咩 ?
那種有牌藍場所不尊守防疫令
關門吊老舞引起第四波疫情

61歲婦人幹晒塘仲發姣叫鴨

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]