• 瀏覽: 45,337
  • 回覆: 632
  • 追帖: 2
+23
條路自己揀,仆x都唔好喊

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-11-23 02:31 PM 發表
「你有警察,我有人民。我們在包圍警察總部,大家快來聲援!」這是周庭去年6.21的fb貼文,當時未有7.21、8.31及真槍實彈,但港人對6.12催淚彈、布袋彈和橡膠彈的痛已無法釋懷,勢要追究警暴。一年後,黃之鋒、周庭、林朗彥承認煽惑圍警總。有別於另外兩名男孩子,這是周庭首次被...

https://hk.appledaily.com/resizer/V4E1JHyIKY6RrvecFSFt3WQrNv4=/5472x3078/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/5FBKGBVHGFBE7HJO5CBCJ6B67M.JPG
其實明明係犯左法....講到好似屈佢咁...

係你自己唔自愛姐....好人好姐邊個得閒拉你...

要怪就怪誤交河童.....

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-11-23 02:31 PM 發表
「你有警察,我有人民。我們在包圍警察總部,大家快來聲援!」這是周庭去年6.21的fb貼文,當時未有7.21、8.31及真槍實彈,但港人對6.12催淚彈、布袋彈和橡膠彈的痛已無法釋懷,勢要追究警暴。一年後,黃之鋒、周庭、林朗彥承認煽惑圍警總。有別於另外兩名男孩子,這是周庭首次被...

https://hk.appledaily.com/resizer/V4E1JHyIKY6RrvecFSFt3WQrNv4=/5472x3078/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/5FBKGBVHGFBE7HJO5CBCJ6B67M.JPG
嘩。。。後邊真係好有高潮。

你自己無啦啦走去圍警總,咁都可以入其他人數

你唔願意無人可以迫倒你犯法,你既未來......係比你自己搞死架

引用:
原帖由 lunlunka 於 2020-11-23 03:02 PM 發表
你自己無啦啦走去圍警總,咁都可以入其他人數

你唔願意無人可以迫倒你犯法,你既未來......係比你自己搞死架
D黃人係咁....放火C鳥個D都講到俾人屈咁....

引用:
原帖由 team123456 於 2020-11-23 03:00 PM 發表

就算係百幾廿百年前已經俾人暗殺左,邊有得坐監好食好住咁好
咁又係,
日戰時已經無命

我們以前的香港己被這些漢奸奪去

自己犯法 然後認罪 之後再指責
就好似妓女講自己係處女(心靈上)一樣

黃屎標準, 自己犯法, 罪不在己....
不知所謂, 你的未來就係快啲去死, 唔好再害人害物

應該係人生更精彩。

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-11-23 02:44 PM 發表

其實真係好樣衰
化妝p圖

有你地呢班垃圾,香港前途被奪去先真呀!

呢條傻西,經常係日笨d傳媒鳩up,妖言惑眾,搏乜?

收咗幾錢冇人提

咁11.11被暴徒飛磚害死的羅伯呢?!
唔該周庭出黎講吓邊個奪去佢嘅人生吧!
狗娘養的乞兒曱甴, 你坐監係自作自受, 罪有應得.

有種你就繼續奶美做漢奸,
你嘅罪孽將全數報响你父母身上!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]