• 瀏覽: 9,238
  • 回覆: 52
+3
香港第四波疫情涉及不少政商名流圈子,麗新發展(00488)主席林建岳前妻謝玲玲發聲明表示,上周三(18日)得知有參與跳舞群組的朋友確診新冠肺炎,當日即進行檢測,當時結果為陰性,於21日再進行第二次檢測

口水體液交換不中很難

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2809915/【林建岳前妻】謝玲玲確診新冠病毒 涉跳舞群組?mtc=20023

播毒成功

政府限聚令放寛,
市民就可以肆無忌憚,
話之你的智商教育一于少理,
就可以放鬆危機意識嗎?
跳舞群組,都上年紀啦,
受過高等教育,
危機意識都應該有⋯⋯
香港盡早零確疹,
就會盡早通關,
現在!你們害的,唔係自己!
係全港市民生命!
很多人已經無收入,等跳樓!
你哋就開心跳舞!
可悲!

又可以收5000 賣口水每次1500剩n個

引用:
原帖由 eclipseone 於 2020-11-23 02:23 PM 發表
又可以收5000 賣口水每次1500剩n個
佢無份攞

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-11-23 02:25 PM 發表

佢無份攞
口水費收到無水出

名緩

今早落街諗住食早餐,
見到坐滿人,都回家煑個麵食算數,
抗疫精神,
我為人人
人人為我

陳局長又使唔使比$5000 呢個人呢?

玩鴨仔

恭喜你, 得到由特別行政區政府 贊助 嘅 肺炎獎 五千蚊。

引用:
原帖由 eriealan 於 2020-11-23 02:19 PM 發表
香港第四波疫情涉及不少政商名流圈子,麗新發展(00488)主席林建岳前妻謝玲玲發聲明表示,上周三(18日)得知有參與跳舞群組的朋友確診新冠肺炎,當日即進行檢測,當時結果為陰性,於21日再進行第二次檢測

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2805000/2809915/skllme20140518120_1024.JPG

口 ...
肺菌冇差別傳染

今次第四波就係有青年從美國帶病毒返來, 佢阿媽去左酒店探訪接受檢疫14日嘅仔, 該青年在第9日確診, 而呢個自私阿媽就周圍去跳舞播毒

也許不中不難
就難在其實雙方都不愛罩面怎麼辦
要加罩都難
若太薄的罩會易脫仍是隨地吐痰

可能同鴨鴨玩過深喉檢疫測試

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]