• 瀏覽: 10,733
  • 回覆: 9
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-11-23 10:22 AM 發表

厲害了,分分鐘又可以加監。

【Now新聞台】警方表示,較早收到有人舉報,指有人欺騙政府金錢,於是採取拘捕行動。 警方商業罪案調查科警司葉永林:「警方有理由相信,三名被捕人涉嫌製作及虛假文書,包括一些報價單及收據,藉此虛報選舉的開支,欺騙政府的金錢。」 ...
另外唔知會唔會有游蕙貞裸照呢? 個契弟係游雞兵, 應該出過下軍餉.

引用:
原帖由 shellshell 於 2020-11-23 10:36 AM 發表

黃絲盟主人士個個都係人才
同意!!!! 我目測個個都係一屌人才

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-11-23 10:33 AM 發表

明知自己係高危一族
仲會咁白痴擺咁多野係屋企
真係蠢到無朋友
仲話黃屍高汁有智慧
佢知自己高危, 已經搬走曬手榴彈逼撃炮果D架喇.

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-11-23 10:43 AM 發表

咁樣仲更加白痴
一係唔搬,一搬就要搬晒
都係個句.......高汁有智慧<====
呢D係黃畜區議員入門條件啦

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-11-23 10:50 AM 發表

乜仲有黃畜區議員未拉晒咩
有D唔L拉得, 陳梓維果D拉左冇得笑, 我反對
https://www.youtube.com/watch?v=c_gVFrvOzYg

引用:
原帖由 絕世小魚 於 2020-11-23 11:42 AM 發表

唔駛問
好快會有人出黎護航
話政府玩緊白色恐怖
又講白色恐怖? 呢D黑色幽默好悶

引用:
原帖由 寒冬來了作業 於 2020-11-23 11:47 AM 發表

佢哋點有購買渠道噶啊
渠道方面唔使耽心, 佢哋係捐開屎渠嘅渠道專家

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-11-23 11:55 AM 發表

香港幾時禁咗玩玩具槍?
示但啦, 呢種質素嘅狡辯係Work嘅, 鴨脷洲口音果隻就唔使破產啦.

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-11-23 12:11 PM 發表

唔係嘛???
油雞 FANS ???
呢個柒碌係高級過Fans嘅兵, fans唔使佢投資咁多架, 佢係兵, 即係使錢任勞任怨有好人card收嘅級數

引用:
原帖由 SIG226 於 2020-11-23 12:42 PM 發表

只有人妖傑,菊花全後花園相片及影片
我屌,咁L樣就要加監幾碌喇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]