• 瀏覽: 12,170
  • 回覆: 152
+9
引用:
原帖由 woken 於 2020-11-23 10:36 AM 發表
一哥好嘢又破獲軍火庫!
加控屋企搜獲裝鼓油玻璃樽攻擊性武器,一哥立大功

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-11-23 10:46 AM 發表

呢D係黃畜區議員入門條件啦
乜仲有黃畜區議員未拉晒咩

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-11-23 10:49 AM 發表

方便行動嘛!
而且最危險嘅地方,就係最安全嘅地方。
如果咁樣諗,而且又咁憎警察
班黃屍應該放晒係警署門口
一有黃屍比人拉就出齊架生做野

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-11-23 10:49 AM 發表

加控屋企搜獲裝鼓油玻璃樽攻擊性武器,一哥立大功
好叻叻
又有條傻仔係度自high打J

證據確鑿,炒曬呢啲黃屍曱甴濕鳩儀猿啦。

狗官:警方插莊嫁禍

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-11-23 10:58 AM 發表

有D唔L拉得, 陳梓維果D拉左冇得笑, 我反對
https://www.youtube.com/watch?v=c_gVFrvOzYg
咁又係
我地就無左一個笑點比大家娛樂

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-11-23 10:22 AM 發表
厲害了,分分鐘又可以加監。

【Now新聞台】警方表示,較早收到有人舉報,指有人欺騙政府金錢,於是採取拘捕行動。 警方商業罪案調查科警司葉永林:「警方有理由相信,三名被捕人涉嫌製作及虛假文書,包括一些報價單及收據,藉此虛報選舉的開支,欺騙政府的金錢。」 ...
呢D仆街畜牲應該拉番深圳打靶

引用:
原帖由 cardreadermp3 於 2020-11-23 10:44 AM 發表
做大茶飯,不過社服160
next
ha ha ha 好一個狗官。。

重點唔係嗰句 "有人舉報" 咩? 又邊個篤佢灰呀

曱甴已完?同佢地開會,好似同流合污咁?

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-11-23 10:22 AM 發表
厲害了,分分鐘又可以加監。

【Now新聞台】警方表示,較早收到有人舉報,指有人欺騙政府金錢,於是採取拘捕行動。 警方商業罪案調查科警司葉永林:「警方有理由相信,三名被捕人涉嫌製作及虛假文書,包括一些報價單及收據,藉此虛報選舉的開支,欺騙政府的金錢。」 ...
其實究竟呢d係咩人,又騙錢又藏械,選佢果d正式白痴市民

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]