• 瀏覽: 6,584
  • 回覆: 139
11月20日晚20時許,美海軍1架MQ- 4C無人偵察機在非常規時間出動,前往廣東、福建近空、台灣海峽南部空域,進行高強度偵察,直至次日淩晨4時許離開。

自11月17日解放軍在廣東近海的軍演開始以來,4天時間內已有13架次偵察機前往南海偵察,針對性不言而喻。

再呢打架落呢。

看老解有沒有決心,令一兩架老美無人機,意外地在中國的機場降落

引用:
原帖由 花花AMAY 於 2020-11-23 10:49 AM 發表
說實在的這個飛機就不怕飛着飛着就掉下來了
好有可能。

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-11-23 09:37 AM 發表
再呢打架落呢。
打左都唔會報出來。

引用:
原帖由 kingking99 於 2020-11-23 11:07 AM 發表
看老解有沒有決心,令一兩架老美無人機,意外地在中國的機場降落
意外消失。

引用:
原帖由 kingking99 於 2020-11-23 11:07 AM 發表
Jam得人就唔好怪意外地隊埋咩度喎

引用:
都怪當年MH-370比美帝棋先一著。

引用:
原帖由 paoon 於 2020-11-23 01:57 PM 發表

都怪當年MH-370比美帝棋先一著。
唔明咩棋先一著
赤共想打佢落嚟但俾美帝打咗先?

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-23 03:43 PM 發表

唔明咩棋先一著
https://www.storm.mg/article/43918?page=1

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-23 01:54 PM 發表

Jam得人就唔好怪意外地隊埋咩度喎
點解吾敢打伊朗,真系紙老虎。

引用:
原帖由 paoon 於 2020-11-23 03:55 PM 發表

https://www.storm.mg/article/43918?page=1
不造謠不信謠不傳謠

引用:
原帖由 vghy1234 於 2020-11-23 04:19 PM 發表

點解吾敢打伊朗,真系紙老虎。
咪收咗佢老二皮囉

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-23 03:43 PM 發表

唔明咩棋先一著
低能仔,當時南海未建島,大陸在馬六甲的雷達仲未得,但是黃能主子美帝一定知道發生咩事,所以被美帝打下機會大很多。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]