• 瀏覽: 6,606
  • 回覆: 139
引用:
原帖由 paoon 於 2020-11-23 05:05 PM 發表

馬拉好可能食左兩家茶禮,一面收左錢比軍用物資運上機,一面又收錢同美帝配合。
唔好甘多陰毛論啦。美帝以前逼降飛機啦。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2020-11-23 04:59 PM 發表

低能仔,飛去印度洋之后,還有可能比美帝hack左,所以咩料都消失。
你係咪真係唔明我果幾句嘢講咩
定係想話美帝hack晒所有空官同附近飛緊嘅飛機?
但至少就冇聽過果度d飛機俾gps老點飛晒入印度洋喎
你痛恨美帝1件事
但經吓個腦先9up吖~

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-23 05:06 PM 發表

你係咪真係唔明我果幾句嘢講咩
定係想話美帝hack晒所有空官同附近飛緊嘅飛機?
但至少就冇聽過果度d飛機俾gps老點飛晒入印度洋喎
你痛恨美帝1件事
但經吓個腦先9up吖~
黃能痛恨美帝1件事
但經吓個腦先9up吖

引用:
原帖由 vghy1234 於 2020-11-23 05:03 PM 發表

on 9仔,造謠都用下腦啦。點解吾用貨機。還有點解吾逼降啊。跟着有證據證明大陸違法啊,dllm。
你即係話赤共無恥?
定根本冇咁嘅事
成個陰謀論唔成立
表演自打嘴巴?

引用:
原帖由 paoon 於 2020-11-23 05:05 PM 發表

馬拉好可能食左兩家茶禮,一面收左錢比軍用物資運上機,一面又收錢同美帝配合。
其實你系吾系暗示因為運送軍用物資,所以比美帝打下。哇,美帝真系恐怖分子。飛機上都是平民來到。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2020-11-23 05:05 PM 發表

黃能手足話用客機偷運美帝軍用物資。還有美帝點解美帝要打下來,吾逼降。
你終於醒了
以後努力增進知識
睇少啲大6膠文喇知冇?

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-23 05:09 PM 發表

你即係話赤共無恥?
定根本冇咁嘅事
成個陰謀論唔成立
表演自打嘴巴?
黃能,我只想講美帝應該知道發生咩事,比美帝打下的機會都好大。但是黃能就真系9up。

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-23 05:10 PM 發表

你終於醒了
以後努力增進知識
睇少啲大6膠文喇知冇?
但系黃能主人點解吾出聲,哪裡是美帝的勢力換位。美帝應該替無辜者主持公道。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2020-11-23 05:09 PM 發表

其實你系吾系暗示因為運送軍用物資,所以比美帝打下。哇,美帝真系恐怖分子。飛機上都是平民來到。
有條西佬話無恥政權利用民航機逼對手打下囉

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-23 05:13 PM 發表

有條西佬話無恥政權利用民航機逼對手打下囉
甘美國佬真系做過嘛。比如80年代就用韓航做間諜機。結果比蘇聯打下。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2020-11-23 05:09 PM 發表

我引個兩段新聞,都已經講左。

中共想博大霧以為人地唔敢做野,點知200多中國人陪葬。

你冇睇個兩段新聞?  唔係打下來,係去左 Diego Garcia

引用:
原帖由 paoon 於 2020-11-23 05:15 PM 發表

你冇睇個兩段新聞?  唔係打下來,係去左 Diego Garcia
傻能,都話美帝可以逼降架飛機咯。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2020-11-23 05:11 PM 發表

黃能,我只想講美帝應該知道發生咩事,比美帝打下的機會都好大。但是黃能就真系9up。
美帝原本唔想講太多
你班友搵嚟搵去搵唔到殘骸&咩原因
美帝先透露係飛咗去印度洋
冇發生爆炸,亦冇人發射過飛彈
美帝都唔想隨便俾人知自己capabilities

引用:
原帖由 paoon 於 2020-11-23 05:15 PM 發表

美帝根本就是恐怖分子,有什么不敢做。

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-23 05:17 PM 發表

美帝原本唔想講太多
你班友搵嚟搵去搵唔到殘骸&咩原因
美帝先透露係飛咗去印度洋
冇發生爆炸,亦冇人發射過飛彈
美帝都唔想隨便俾人知自己capabilities
就是啦,美帝真系恐怖分子啦。所以懷疑美帝是黑手好正常。