• 瀏覽: 1,130
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
窮途末路的本港黑幫和勝和前坐館「上海仔」郭永鴻,潛逃逾兩年半後,終極落難返港被捕!有指上海仔早前經司法界契爺教路,今日(

上海仔都係罪有應得㗎嘞,抵佢死嘅……

不過好耐無見過方中信蒲頭,警方應該唔會拉錯人啩!

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 1122_00822_001.html

熱賣及精選
一定冇事, 中共需要呢類人材

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2020-11-23 02:38 AM 發表

窮途末路的本港黑幫和勝和前坐館「上海仔」郭永鴻,潛逃逾兩年半後,終極落難返港被捕!有指上海仔早前經司法界契爺教路,今日(

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201122/photo/bkn-20201122215439734-1122_00822_001_01b.jpg?20201123010111

上海仔都係罪有應得㗎嘞,抵佢死嘅……

不過好耐無見過方 ...
違法達義?又服務令?照計佢罪冇黃人黑暴咁大喎

回覆 引用 TOP

獵太終需山上喪.

回港被拉?同邊個黃官傾咗計?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-23 02:49 AM 發表

那你豈不是連它都不如的廢材?
人家起碼也能靠打打殺殺風光一時
你們打砸搶不到一年跑的跑,坐牢的坐牢
文不得,武不得你說你能幹什麼吧?
做鍵盤戰士也是不入流級別

回覆 引用 TOP

方丈日報最開心

引用:
原帖由 healchu 於 2020-11-23 09:18 AM 發表

方丈日報最開心
方丈日報想佢死好耐, 之前上海仔爆好多佢地黑幕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-23 02:49 AM 發表

中共需要咩又關你事
咁憎中國又要住响中國香港,
咁憎中國又要講寫中文,
咁鍾意唱臭政府, 但又無腰骨攞政府一萬蚊;
無料到就唔好學人做文宣, 有時間就進修吓,
學多幾個中文字先

回覆 引用 TOP

果然有地位!潛逃咗都仲可以保釋喎!比多次機會你!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-11-23 09:01 AM 發表

獵太終需山上喪.
曾棄保潛逃兩次,但都有得保釋👍🏼

回覆 引用 TOP

引用:

又話同黑社會誓不兩立、事實黑社會同黑警friend底、所以可以保釋

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]