• 瀏覽: 39,579
  • 回覆: 190
+4
人間慘劇。

雨子女正是黑暴活躍分子?

引用:
原帖由 eclipseone 於 2020-11-23 02:08 AM 發表
政府對弱勢社群提供服務不足
呢樣就永遠都不足啦!弱勢社群太多而政府資源有限。只有自強不息先得。

RIP

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-23 06:49 AM 發表

你有用思考嗎?
你問吓自己先啦!

引用:
原帖由 奶露神街 於 2020-11-22 10:03 PM 發表
深井浪翠園昨日(21日)發生倫常慘案,51歲抑鬱婦偕一對子女伏屍家中近一周,遷出兩個月的丈夫回家始揭發。據了解,夫婦1997年結婚,妻子於2005年年誕下孻子後患上抑鬱症,之後夫妻關係轉趨惡劣,至近日妻子更提出離婚,最終丈夫兩個月前搬走。另外,兩名分別21歲讀大學的長女及16歲讀中學的孻子,皆患有亞氏保加症。
據悉,21歲長女就讀城大社會學系,但自9月起便沒有上學;而16歲孻子則在荃灣一間中學讀書 ...
亞氏保加症, 睇下good doctor就知乜嘢病, 個女都入到大學其實唔算嚴重

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-23 06:49 AM 發表

你有用思考嗎?
你唔做毒果轉貼作文係咪因為巳冇美仙收?
你會用思考去討論嗎?咪再出來鳩up!

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-11-22 10:05 PM 發表
患亞氏保加同抑鬱?

咁好可能有參與暴動同企圖無差別屠殺香港市民
死廢柴。

希望母親和子女都在另一個世界得到幸福! RIP!

引用:
原帖由 fcw99 於 2020-11-22 11:59 PM 發表

特徵
唔怪得咁多暴徒話自己有病。 有第一二項病徵同三四項嘅相反病徵。 病情極之嚴重。

引用:
原帖由 奶露神街 於 2020-11-22 10:03 PM 發表
深井浪翠園昨日(21日)發生倫常慘案,51歲抑鬱婦偕一對子女伏屍家中近一周,遷出兩個月的丈夫回家始揭發。據了解,夫婦1997年結婚,妻子於2005年年誕下孻子後患上抑鬱症,之後夫妻關係轉趨惡劣,至近日妻子更提出離婚,最終丈夫兩個月前搬走。另外,兩名分別21歲讀大學的長女及16歲讀中學的孻子,皆患有亞氏保加症。
據悉,21歲長女就讀城大社會學系,但自9月起便沒有上學;而16歲孻子則在荃灣一間中學讀書 ...
讀大學都冇自己意志咩?

RIP

RIP

引用:
死左兩個月?!

我反而想問:老婆生完細仔患上抑鬱症,啲仔女患上亞氏保加症; 好想知個老公為家做個什麼?又係搵錢大予家庭,物都唔洗理呀?個人認為個老公有二奶多。可以咁樣走出去二個月才回家。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]