• 瀏覽: 34,995
  • 回覆: 190
引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-11-23 12:28 AM 發表

亞氏保加症根本就醫生鳩吹出來的症狀, 醫生就可以 cap 水, 有人唔中意社交活動係因為性格唔愛群體活動, 佢智商正常又有正常溝通能力, 佢唔中意搵人傾計根本唔係病.
係,同此,那醫生可能叫氏保加。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-11-22 10:05 PM 發表

患亞氏保加同抑鬱?

咁好可能有參與暴動同企圖無差別屠殺香港市民
好心你啦!人都死左,你仲去搞佢哋!

我 come 自 HK.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-11-22 10:53 PM 發表

住得浪翠園都唔去求診
咪就係!
如果發生係公屋就合理好多囉

引用:
成個香港根本就咁黑暗,無5千萬身家生仔女害死下一代。
咁又over咗。

世界上一般o既食品問題,不外乎兩樣--細菌同毒素。
細菌,你煮一煮就冇事。毒素,有方法分解。至於輻射,
你煮唔到佢,因為佢唔係生物,分解,亦分解唔到。
所以輻射先係最需要注意o既,但港人就係選擇性失明。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-11-22 10:53 PM 發表

住得浪翠園都唔去求診
求診都唔代表有得醫
哩種病係同佢性格有關係

回覆 引用 TOP

個女本身讀社會學係……

回覆 引用 TOP

引用:

住得浪翠園都唔去求診
深井浪翠園
唔係大潭浪琴園呀!
深井個啲五百幾呎咁上下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2020-11-23 07:18 AM 發表

咪就係!
如果發生係公屋就合理好多囉
唒氣, 有錢人屋企咪又係有好多哩類精神病人, 只不過出得來見人既多數正常d咁解, 家家有本難念的經

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 正傻西4 於 2020-11-23 07:08 AM 發表

同意,我小學時話我不合群有自閉症添,但小學班同學聯群結黨欺負弱勢,有些同學有個臭錢就要人叫佢大佬收跟班,我不肖與他們為伍,自己收埋低調不參與,又判斷我不合群自閉,明明我Band 1小學成績很好,就點我入Band 5中學,所以教畜已經存在幾十年。

到Band 5中學,成班想逼我吸毒入黑社會,我寧願揍到幾條友爆光都不屈服,個訓導主任又係白痴,聽成班友編故仔記我大過,之後班友搵大佬逼我入貨Va ...
你個名配你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 奶露神街 於 2020-11-22 10:03 PM 發表

深井浪翠園昨日(21日)發生倫常慘案,51歲抑鬱婦偕一對子女伏屍家中近一周,遷出兩個月的丈夫回家始揭發。據了解,夫婦1997年結婚,妻子於2005年年誕下孻子後患上抑鬱症,之後夫妻關係轉趨惡劣,至近日妻子更提出離婚,最終丈夫兩個月前搬走。另外,兩名分別21歲讀大學的長女及16歲讀中學的孻子,皆患有亞氏保加症。
據悉,21歲長女就讀城大社會學系,但自9月起便沒有上學;而16歲孻子則在荃灣一間中學讀書 ...
又多間凶宅,佢老公已經想講粗口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-23 06:49 AM 發表

你有用思考嗎?
總好過毒果日日夜夜思考如果反共破壞社會

點擊數事關廣告收入,千其咪入毒果link

香港郊外大量荒廢農田,街市有大量空鋪。
把差的變得更壞, 損人不利己
激進派只會講大話 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 界外 於 2020-11-22 11:36 PM 發表

悲慘!外人即使專業都唔會幫到d乜!
11月頭南韓有個女星皮膚有嚴重毛病,屢醫無效,仲不斷惡化,痛不欲生,佢阿媽應好清楚個女經年累月的苦況,有可能勸佢唔好死比讓佢死更殘酷,但又唔捨得個女獨自上路,結果選擇共赴黃泉!
這些悲劇近乎絕症,痛得旁人也束手無策。
係。有啲嘢只有當事人先明旁人係幫唔到。就如個男人有痛苦旁人點會知。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-11-23 12:20 AM 發表

因為中國大陸政府和商業會盡量去遷就每一位中國人,所以它們都得民心了,而香港的高層因為根本不會去遷就下層,所以精神病患率高企。所以說中國的社會是受到更嚴格的管控,做得比香港這種民主自由社會更優秀,時間會證明出來。
只要睇下廣場舞幾乎全國都有人跳就知。

回覆 引用 TOP

引用:

住得浪翠園都唔去求診
比如你問D黃人點解唔去睇醫生,佢會話佢無病,係你覺得佢有病

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LauLQ 於 2020-11-23 12:22 AM 發表

乜亞視物視, 說穿了咪又係d所謂專家老作出黎,你求其搵個兩歲唔夠既小朋友走去評估,小小內向係唔係都話你有「自閉症傾向」,唔係咁,個個都正常,點搵經費,點保住份工? 陪依班人玩,搞到自己疑神疑鬼,你話幾無謂。
係。係院舍內任何人只要見言語治療師就會話佢吞嚥有問題要食糊餐。無一倖免。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]