• 瀏覽: 39,503
  • 回覆: 190
+4
Rip

有些人留言令人心寒...願死者安息

願死者安息。

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2020-11-23 04:33 AM 發表

香港有200萬+1都係亞氏保加症的😜😜
亞氏保加症的智力正常,而香港果200萬+1是白痴

引用:
原帖由 謀人寺 於 2020-11-23 06:44 AM 發表

亞氏保加症的智力正常,而香港果200萬+1是白痴
👍👍👍正確💪💪💪

人間悲劇

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-11-23 12:20 AM 發表
因為中國大陸政府和商業會盡量去遷就每一位中國人,所以它們都得民心了,而香港的高層因為根本不會去遷就下層,所以精神病患率高企。所以說中國的社會是受到更嚴格的管控,做得比香港這種民主自由社會更優秀,時間會證明出來。
中央政府真係保障到所有人民安居樂業,在大陸不用膽心住屋及生活問題,加上大陸工作文化有人情味,加班是自願性,一定有加班費,上司肯承擔顧及下屬,有向上流階梯,呢D香港全部無。

所以我支持深圳吞併香港,建立大深圳,那個有錢人過份濫權,使到社會動盪不安,就充公他的財產。

一家小黃人

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-23 06:49 AM 發表

你有用思考嗎?
當然,唔思考只會淪為轉貼員

藍的父親加油💪 香港人支持你

引用:
原帖由 kkwgm 於 2020-11-22 11:06 PM 發表

亞氏保加症好多都外表正常
平時曱甴都好似正常架

引用:
原帖由 奶露神街 於 2020-11-22 10:03 PM 發表
深井浪翠園昨日(21日)發生倫常慘案,51歲抑鬱婦偕一對子女伏屍家中近一周,遷出兩個月的丈夫回家始揭發。據了解,夫婦1997年結婚,妻子於2005年年誕下孻子後患上抑鬱症,之後夫妻關係轉趨惡劣,至近日妻子更提出離婚,最終丈夫兩個月前搬走。另外,兩名分別21歲讀大學的長女及16歲讀中學的孻子,皆患有亞氏保加症。
據悉,21歲長女就讀城大社會學系,但自9月起便沒有上學;而16歲孻子則在荃灣一間中學讀書 ...
悲!

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-11-23 12:28 AM 發表
亞氏保加症根本就醫生鳩吹出來的症狀, 醫生就可以 cap 水, 有人唔中意社交活動係因為性格唔愛群體活動, 佢智商正常又有正常溝通能力, 佢唔中意搵人傾計根本唔係病.
同意,我小學時話我不合群有自閉症添,但小學班同學聯群結黨欺負弱勢,有些同學有個臭錢就要人叫佢大佬收跟班,我不肖與他們為伍,自己收埋低調不參與,又判斷我不合群自閉,明明我Band 1小學成績很好,就點我入Band 5中學,所以教畜已經存在幾十年。

到Band 5中學,成班想逼我吸毒入黑社會,我寧願揍到幾條友爆光都不屈服,個訓導主任又係白痴,聽成班友編故仔記我大過,之後班友搵大佬逼我入貨Van,打到我最後就範幫佢地做野,好彩咁多年無留案底。

成個香港根本就咁黑暗,無5千萬身家生仔女害死下一代。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]