• 瀏覽: 33,842
  • 回覆: 190
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
有咩症都唔應該被自殺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 好味的榴槤 於 2020-11-23 01:41 AM 發表

Hi美狗黃撚
連人地係反黃投建制都未知, 你班保守派唔比班黃撚好好多 :0)

RIP

回覆 引用 TOP

政府對弱勢社群提供服務不足

RIP

回覆 引用 TOP

新冠肺炎疫情極會影響情緒...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 奶露神街 於 2020-11-22 10:03 PM 發表

深井浪翠園昨日(21日)發生倫常慘案,51歲抑鬱婦偕一對子女伏屍家中近一周,遷出兩個月的丈夫回家始揭發。據了解,夫婦1997年結婚,妻子於2005年年誕下孻子後患上抑鬱症,之後夫妻關係轉趨惡劣,至近日妻子更提出離婚,最終丈夫兩個月前搬走。另外,兩名分別21歲讀大學的長女及16歲讀中學的孻子,皆患有亞氏保加症。
據悉,21歲長女就讀城大社會學系,但自9月起便沒有上學;而16歲孻子則在荃灣一間中學讀書 ...
總認為啲以人名標註所謂嘅病好詭異……

設「亞視補假」為A:
A × Sine (x)=醫保
Sine (Ax)=患病    註:醫生都會計到
Sine (x)=A

可能係「亞視補假」本身先行受到影響唔知偏離咗醫保或A:同癌細胞壹樣冇發生特定變化就唔會。

「醫」同所有學問壹樣係由需求衍生……呢個程度嘅需求起因都係癥結。

靈魂是一個意念

萬般皆下品,唯有讀書高

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 allgoals 於 2020-11-22 11:42 PM 發表

兩名子女多數係黃屍,係邊個殺人一鑊熟跟本無人知,總之犯民攬炒又害左一個家庭
你腦有問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fcw99 於 2020-11-22 11:59 PM 發表

特徵
香港有200萬+1都係亞氏保加症的😜😜

引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-11-23 12:00 AM 發表

放過死者啦好唔好!
如果係黃屍暴徒就唔可以放過啦,死咗都要鞭屍,佢地9成最少都係黃屍,😔😔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 新型冠狀病毒 於 2020-11-23 12:02 AM 發表

有良知嘅人係唔會拎死人黎抽水﹐係呀﹗講緊你呀﹗
乜香港嗰200萬+1有良知咩?🤭🤭🤭🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-11-23 12:28 AM 發表

亞氏保加症根本就醫生鳩吹出來的症狀, 醫生就可以 cap 水, 有人唔中意社交活動係因為性格唔愛群體活動, 佢智商正常又有正常溝通能力, 佢唔中意搵人傾計根本唔係病.
你寫下這些特徵我都有,唔通我有亞氏保加症

回覆 引用 TOP

RIP

回覆 引用 TOP

個男人肯定藍屎廢佬,害死自己家人,等天收!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]