• 瀏覽: 39,504
  • 回覆: 190
+4
倫常悲劇! 社會風氣不好的後遺症! 遺撼! 無話可說!

RIP😩,
何以搞成這樣 - 痛😭😭
😡😡😡

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2020-11-23 01:52 AM 發表

連人地係反黃投建制都未知, 你班保守派唔比班黃撚好好多 :0)
願聞其詳

引用:
原帖由 好味的榴槤 於 2020-11-23 01:50 PM 發表

願聞其詳
我唔係話事主黃藍, 我係話我都反黃投建制, 幾時嚟嘅英犬? 亞氏保加可以令人比較有獨立思考, 我可以話因為咁所以睇得開唔去懶係要特登social得好嘅亞氏保加比較多藍一樣成立啫.

RIP

R.I.P. 

引用:
原帖由 清風水靜 於 2020-11-23 01:27 PM 發表

基本是情緒病...........及早發現可以治療.........其實問題不大.....!!
反為利用得好..........會是一位天才的種子.........重複同一動作........!!
幹自己喜歡的事..........你可以視他們是人肉機械人.......!!

多數人都未必會發現........會視他們社交封閉.........怪人....!!
不是極端嚴重..... ...
有自己興趣, 怎是情緒病? 反而我覺得這病比咗藉口人歧視一些低調的人。香港人就係太社交至上。

人間慘劇. RIP. 

可憐

RIP

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2020-11-23 01:54 PM 發表

我唔係話事主黃藍, 我係話我都反黃投建制, 幾時嚟嘅英犬? 亞氏保加可以令人比較有獨立思考, 我可以話因為咁所以睇得開唔去懶係要特登social得好嘅亞氏保加比較多藍一樣成立啫.
都唔知你嗡乜9,你有讀寫障礙?組織下先再講拉,其實你只需解釋下點解你會知死者係藍絲不是黃屍?

個男人明知咁多問題都唔一起同老婆面對解決

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-11-23 12:28 AM 發表
亞氏保加症根本就醫生鳩吹出來的症狀, 醫生就可以 cap 水, 有人唔中意社交活動係因為性格唔愛群體活動, 佢智商正常又有正常溝通能力, 佢唔中意搵人傾計根本唔係病.
所以唔鐘意咁多標纖

引用:
原帖由 好味的榴槤 於 2020-11-23 07:32 PM 發表

都唔知你嗡乜9,你有讀寫障礙?組織下先再講拉,其實你只需解釋下點解你會知死者係藍絲不是黃屍?
第一句已經講咗
我唔係話死者係藍定黃 :0)

你睇清楚我本身覆咩人先再講, 而"人地" 唔係指死者, ok?

有人表示守規則嘅人都係亞士保加症, 奉公守法係做人本份, 守規則都係病?咁應該點做人?亞士保加症實在反智。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]