• 瀏覽: 39,575
  • 回覆: 190
+4
引用:
原帖由 奶露神街 於 2020-11-22 10:03 PM 發表
深井浪翠園昨日(21日)發生倫常慘案,51歲抑鬱婦偕一對子女伏屍家中近一周,遷出兩個月的丈夫回家始揭發。據了解,夫婦1997年結婚,妻子於2005年年誕下孻子後患上抑鬱症,之後夫妻關係轉趨惡劣,至近日妻子更提出離婚,最終丈夫兩個月前搬走。另外,兩名分別21歲讀大學的長女及16歲讀中學的孻子,皆患有亞氏保加症。
據悉,21歲長女就讀城大社會學系,但自9月起便沒有上學;而16歲孻子則在荃灣一間中學讀書 ...
“而16歲孻子則在荃灣一間中學讀書,9月時仍有上學,惟至10月已沒有再去學校。”
呢間乜野學校黎?
學生失聯成個月,學校做左乜?😰
教協又梗話教師冇問題,係政府唔岩。😩

解脫可能係好事

引用:
原帖由 奶露神街 於 22-11-2020 10:03 PM 發表
深井浪翠園昨日(21日)發生倫常慘案,51歲抑鬱婦偕一對子女伏屍家中近一周,遷出兩個月的丈夫回家始揭發。據了解,夫婦1997年結婚,妻子於2005年年誕下孻子後患上抑鬱症,之後夫妻關係轉趨惡劣,至近日妻子更提出離婚,最終丈夫兩個月前搬走。另外,兩名分別21歲讀大學的長女及16歲讀中學的孻子,皆患有亞氏保加症。
據悉,21歲長女就讀城大社會學系,但自9月起便沒有上學;而16歲孻子則在荃灣一間中學讀書 ...
終於都超脫了!

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-11-22 10:05 PM 發表
患亞氏保加同抑鬱?

咁好可能有參與暴動同企圖無差別屠殺香港市民
我都痛恨黑暴,但唔該你理性啲,唔好乜都扯埋一齊,醜化愛港嘅真香港人!

引用:
原帖由 錢太多4 於 2020-11-22 10:44 PM 發表
曱甴害死人
是否匪國黑狗🐕做?

引用:
原帖由 fcw99 於 2020-11-22 11:59 PM 發表

特徵
亞氏保加症=無人性同邪惡,咦。嘜同200幻有相同症狀!!

令人哀傷的悲劇

你話武漢肺炎幾咁偉大,法力無邊,脫離苦海。

除咗佢家人慘,如果係租,業主更慘,同一層樓業主都慘,成座樓都慘,😭

RIP

點解我老婆唔可以死?  我都想佢自殺

引用:
原帖由 ED1988 於 2020-11-23 08:55 AM 發表

“而16歲孻子則在荃灣一間中學讀書,9月時仍有上學,惟至10月已沒有再去學校。”
呢間乜野學校黎?
學生失聯成個月,學校做左乜?😰
教協又梗話教師冇問題,係政府唔岩。😩
公道啲講,學生唔上堂學校可做啲乜嘢?尢其是如果聯絡唔到家長,家訪冇人應門,老師可否上去爆門定應該要報警?

引用:
原帖由 Binibini 於 2020-11-23 10:45 AM 發表

公道啲講,學生唔上堂學校可做啲乜嘢?尢其是如果聯絡唔到家長,家訪冇人應門,老師可否上去爆門定應該要報警?
由問番個學生D friends有冇見佢上網,到搵社工,甚至報警都得。

脫離苦海  早歸淨土  唵嘛哩啤咩空

自己死就好啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]