• 瀏覽: 10,752
  • 回覆: 122
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-11-22 10:41 PM 發表
好大對野
見到白淨咋喎...

引用:
原帖由 mib04 於 2020-11-22 10:00 PM 發表
上次「慶回歸創輝煌歌舞晚會」援交群唔戴口罩令到疫症爆發
今次又嚟「君好宴會廳」唔戴口罩
大媽真係死性不改
香港曱甴又何常不是死性不改

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-22 09:52 PM 發表
本港第四波武漢肺炎疫情顯著惡化,病毒即時繁殖率升至1.8,即每名患者平均可傳染1.8人。跳舞是高危播毒運動,多個舞室相繼淪陷,跳舞感染群組今日(22日)激增46宗至80人,但恐怕是冰山一角。網傳在本月14日上載的高清短片,可見美孚君好宴會廳本月舉行生日舞會,多人在舞池除罩、身貼身對鏡頭大跳扭腰舞,估計逾百人出席。恰巧的是,一名45歲女子報稱本月16日在同一場地吃飯及跳舞後確診,可能是爆發另一大型感 ...
呢班仆街藍屍姣西,真係唔刁唔得!

藍渣舞漢跳你老舞五千蚊內循痰經濟圈

跳老舞群組 第二版

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-22 09:52 PM 發表
本港第四波武漢肺炎疫情顯著惡化,病毒即時繁殖率升至1.8,即每名患者平均可傳染1.8人。跳舞是高危播毒運動,多個舞室相繼淪陷,跳舞感染群組今日(22日)激增46宗至80人,但恐怕是冰山一角。網傳在本月14日上載的高清短片,可見美孚君好宴會廳本月舉行生日舞會,多人在舞池除罩、身貼身對鏡頭大跳扭腰舞,估計逾百人出席。恰巧的是,一名45歲女子報稱本月16日在同一場地吃飯及跳舞後確診,可能是爆發另一大型感 ...
你跳得咁投入,$5000元,你有份攞喇!

引用:
原帖由 mib04 於 2020-11-22 10:00 PM 發表
上次「慶回歸創輝煌歌舞晚會」援交群唔戴口罩令到疫症爆發
今次又嚟「君好宴會廳」唔戴口罩
大媽真係死性不改

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-11-22 09:57 PM 發表

又係老外?
美國人又係老外,
美國愛滋
幾十年都無藥醫
賤種契弟扮睇唔到
人地講東,你又講西,之後又政治化,理性 d 好嗎

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-11-23 12:50 PM 發表

理性?
對住賤種曱甴死全家講理性?
你叻到絕啦🤣
證明你係一個偽君子老粗

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020/11/23 11:02 AM 發表

呢班仆街藍屍姣西,真係唔刁唔得!
跳下舞就知藍定黃, 真係好眼力,  應該係好多有錢婆都玩跳舞.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]