• 瀏覽: 49,647
  • 回覆: 545
  • 追帖: 2
+39
佢遲早都坐慣坐熟,出出入入對佢好平常

引用:
原帖由 eos888 於 2020-11-22 09:40 PM 發表
黃之鋒、周庭及林朗彥涉參與去年6月21日包圍警察總部,被控煽惑他人參與未經批准集結等罪,案件明天(23日)續審。在上次審訊否認所有控罪的黃之鋒

黃之鋒、周庭及林朗彥涉參與去年6月21日包圍警察總部,被控煽惑他人參與未經批准集結等罪,案件明天(23日)續審。
在上次審訊否認所有控罪的黃之鋒今天(22日)在Facebook發文,指經檢視控方證供並徵詢律師意見後,他與周庭和林朗彥決定承認所有控罪,明 ...
認罪又變成英雄,手足又籌幾百萬比佢渡餘生

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2020-11-22 22:01 發表

開盤,會唔會坐十年以上
東區法院 + 錢禮.....

唔判社服都偷笑啦.

引用:
原帖由 eos888 於 2020-11-22 09:40 PM 發表
黃之鋒、周庭及林朗彥涉參與去年6月21日包圍警察總部,被控煽惑他人參與未經批准集結等罪,案件明天(23日)續審。在上次審訊否認所有控罪的黃之鋒

黃之鋒、周庭及林朗彥涉參與去年6月21日包圍警察總部,被控煽惑他人參與未經批准集結等罪,案件明天(23日)續審。
在上次審訊否認所有控罪的黃之鋒今天(22日)在Facebook發文,指經檢視控方證供並徵詢律師意見後,他與周庭和林朗彥決定承認所有控罪,明 ...
你以為認罪無乜事
點知重判十碌就好笑

引用:
原帖由 剎華 於 2020-11-22 10:21 PM 發表

大陸有?連大陸都無,香港點會有?
馬會騎師有,還要罸$

係咪黃官?判120小時五星酒店陪女開房令

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-11-22 09:44 PM 發表

無人比錢打官司呀?
棄曱一隻
反正都知衰硬,快快趣趣認咗罪,慳番唔少律師費,眾籌咗嘅錢仲唔袋袋平安咩,起碼坐完監都有生活費吖

如果法例可以充公埋佢呃錢買返來間背沙灣和現金就大快人心了!

係就好啦

河童藚港賊黃之鋒都唔係第一次坐監架啦

講就認罪,到時唔好求情啦,法官識做就重判監禁,唔好有輕判

應該用國安法對付河童,拉上大陸審。

引用:

同狗官講掂數認罪罰3000?

又要搵 friend

引用:

在上次審訊否認所有控罪的黃之鋒今天(22日)在Facebook發文,指經檢視控方證供並徵詢律師意見後,他與周庭和林朗彥決定 ...
他出來時多左光環,除非里世出不到里或死在入面

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]