• 瀏覽: 1,018
  • 回覆: 15
「香港故事」成員李宇軒等12名港人,在今年8月擬從本港偷渡往台灣時,被廣東海警截獲,現時被扣押在深圳市鹽田區看守所。部分家屬近日收到他們的親...

千萬唔好信呀 ! 我絕對認同封信係假既, 佢一定要堅持坐落去,無2 3十年都唔好屈服呀 !

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1930312/即時-港聞-潛逃台灣-李宇軒撰親筆信指已-反省-家屬質疑真實性

信唔信就話知你啦, 但唔收手就收硬你地皮...

中英對照, 冇人會咁寫..., 不如加埋日文好D喎

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-22 08:45 PM 發表
英文係喺張圖上面後加,你竟然睇唔出

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-22 08:45 PM 發表
你又俾笑料令鄉土d師兄輕鬆下

開始質疑自己係唔係真係佢親戚?

一陣又話有末期癌症,要假釋又麥又物~~~睇佢塊面白晒晒咁,我驚佢過度初一過唔度十五.....咪話我口臭。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-11-22 08:46 PM 發表

英文係喺張圖上面後加,你竟然睇唔出
人一黃 腦死亡 唔到你唔信

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-11-22 08:51 PM 發表

你又俾笑料令鄉土d師兄輕鬆下
完全俾佢搶晒李宇軒風頭

家屬就最清楚曱甴係死不悔改,所以有晒心理準備,曱甴可以安心上路。

真唔真就唔知,但繼續搞事就一定出事

反省都唔畀??呢啲咩賤種家屬 

隻L隻曱甴俾人斷正, 都話後悔㗎啦.

反省過就好了,李生應坦然在內地接受審判和伏法,做一個負責任的人。

笑話

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]