• 瀏覽: 19,900
  • 回覆: 254
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 starr 於 2020-11-22 20:01 發表

中國政府官員自4月以來拒絕接聽澳洲部長的電話。英國媒體11月20日引述中國駐澳洲官員警告,倘若澳洲不停止把中國視為威脅,北京政府官員不會接聽澳洲部長的電話。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201121/406842491342426112967185.jpeg/gEVD5jkWTy6KqKAXYTrRUmZNsNZJw3emNA9t4TQPbeE?v=w1280r16_9
有乜野問題,點解要陪你玩你地啲爛鬼民主把戲

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-11-22 08:09 PM 發表

邊撚個會打電話俾你啊共匪
你娘親,你細妹,你個女,榴括!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2020-11-22 08:05 PM 發表

中國實力表現,監犯國家,最叻殺平民
好似講緊美國,不停濫殺黑人🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-11-22 08:09 PM 發表

咪想奶共匪嘅澳洲豬囉!

回覆 引用 TOP

澳洲佬太賤格, 又想賺人仔, 又要玩針對及制裁中國, 澳洲佬玩屎眼太多出了問題, 搞到精神出了問題吧... 想繼續大賺人仔的話, 乖乖跪低認錯吧...

回覆 引用 TOP

引用:

令壽堂係老妙樓梯底生意好嘛?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 好味的榴槤 於 2020-11-22 09:38 PM 發表

曱甴你閱讀障礙?睇唔到澳洲貿易部長死狗咁打左幾個月電話咩?
心盲眼盲c眼盲

澳洲咁撚把炮唔洗理中國喇,龍蝦紅酒留返自己用

[img=250,150][/img]

[img=200,150][/img]

回覆 引用 TOP

引用:

你日日俾人𨳒好似做性工作者一樣咁敬業,陰莖陰莖

[img=250,150][/img]

[img=200,150][/img]
引用:
原帖由 正人正貨 於 2020-11-22 10:38 PM 發表

心盲眼盲c眼盲
賤人賤貨

澳洲食屎

回覆 引用 TOP

澳洲喺中國賺咗唔少錢,就仇視中國。而家畀中國製裁都系抵

有咩問題解決唔到,叫佢打比大佬尾國得啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 好味的榴槤 於 2020-11-22 10:45 PM 發表

賤人賤貨
哦!你令壽堂嗎?同我問侯一下!

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-11-22 08:41 PM 發表

唔聽電話咁巴L閉,篤盲人哋隻眼嘛
有幾巴閉啫,要臭四當貴族,狗口不出象牙。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]