• 瀏覽: 24,198
  • 回覆: 260
  • 追帖: 1
+4
疫情更顯中國的重要性!做走狗無好結果

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-11-22 08:15 PM 發表
西人思想好惡,佢可以屌你,你要比佢屌。唔比既就系對方錯。。相反,你屌佢。佢就制裁你。再吵就打鬼你
黃蓄學到足

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-11-22 08:09 PM 發表
邊撚個會打電話俾你啊共匪
咪你隻屎眼lo

對的 白人至上 雙重標準的醜惡x

快點裝個小🐻來電,隔咗的無謂人電話啦!

無幫佢買野都要你解釋, 咁邊有計傾!

澳洲而家成個港女咁, 對你好就理所當然,少少事就發爛渣,男友頂唔順唔聽電話就癲哂係咁打

引用:
原帖由 甩轆 於 2020-11-22 11:24 PM 發表

老美好聽d叫你盟友,實情當妳澳洲狗,臭四咋。
如果袋鼠做美狗係光榮嘅,係OK的,不過又唔瀨中國……搞到兩邊不是人/狗

引用:
原帖由 海灣捉高峰 於 2020-11-23 02:20 AM 發表
又話特價賣龍蝦比智將既?黃店仲唔出澳龍套餐?d窮L食唔起?好似買毒果咁掃澳龍啦!
曱甴掃澳龍,好想睇。但應該睇唔到,曱甴好窮。

引用:
原帖由 四代火影 於 2020-11-23 08:03 AM 發表
袋屎國日日9up, 洗國民腦,唔係官員無能,係中國錯
haa..exactly

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-11-22 08:15 PM 發表
西人思想好惡,佢可以屌你,你要比佢屌。唔比既就系對方錯。。相反,你屌佢。佢就制裁你。再吵就打鬼你
王C一樣

又要話人,又要覺得嗰個人衰。
但身體最証實,還是會搵佢

點解唔打去美國啦⋯⋯一定有人聽喎

引用:
原帖由 starr 於 2020-11-22 08:01 PM 發表
中國政府官員自4月以來拒絕接聽澳洲部長的電話。英國媒體11月20日引述中國駐澳洲官員警告,倘若澳洲不停止把中國視為威脅,北京政府官員不會接聽澳洲部長的電話。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201121/406842491342426112967185.jpeg/gEVD5jkWTy6KqKAXYTrRUmZNsNZJw3emNA9t4TQPbeE?v=w1280r16_9
來者不善,講多無謂

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2020-11-22 08:05 PM 發表
中國實力表現,監犯國家,最叻殺平民
Can you breath?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]