• 瀏覽: 19,902
  • 回覆: 254
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 m11ce 於 2020-11-22 09:56 PM 發表

好心澳洲自量下啦!
識自量唔係一件容易嘅事。。所謂知恥近乎勇。。要有好海量嘅心胸,好宏大嘅眼光同埋對自已國家人民,百姓有真誠嘅熱愛,先會係方方面面做到自我檢討,不畏退縮,睇清自己弱點,找緊發展機會盡量為自已人民謀福利。。中國共產黨係唯一真正為自已人民謀幸福嘅執政黨。。澳洲?。。唉個個政黨各懷鬼胎。。挖空心思盤算點係人民身上榨取血汗成果黎養活佢地。。真真正正寄生蟲政府。。點會自量。。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 ax7ax 於 2020-11-22 09:21 PM 發表

澳洲要對抗中國,但又要同中國對話,澳洲佬個腦應該short左
無賴係咁。。。澳洲係一個好無賴嘅國家。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無愛 於 2020-11-23 02:31 AM 發表

恐嚇電話聽得多,原來唔聽電話都係恐嚇嚇威脅。
😂🤣😂

回覆 引用 TOP

唔聽 你地 澳洲 電話,唔想浪費你地電話費呀!

回覆 引用 TOP

性格不合又真係好難喺埋一齊嘅,明知你會打老婆唔通仲嫁比你咩,烚岸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cantona777 於 2020-11-23 02:57 AM 發表

中共外交政策,打算世界為敵?
中國一向係熱愛和平嘅國家,亦都希望朋友可來自五湖四海。。可惜,,,當中國越黎越富有,越走越強嘅時侯。。,令周邊不長進嘅國家失去自己嘅面子,地位。。就用中國會威脅到佢地籍口齊齊阻礙中國發展,打擊中國國家形象。。。無計,,係比甘多無賴國家圍攻嘅時候。。同佢地講和?向佢地投降?定係要堅定自己,維護自身嘅尊嚴,堅守自己嘅正確信念?!!..君孑之交淡如水。。中國人最明白呢個道理。。

回覆 引用 TOP

等緊睇澳狗食屎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-11-22 08:09 PM 發表

邊撚個會打電話俾你啊共匪
你媽媽呱!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2020-11-22 11:24 PM 發表

你講你個國家?
乜你唔知邊個係監犯國家 ? 咁又係,黃師唔識歷史又去教歷史,黃學生以後就以為自己好叻要人聽佢地講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chimpanzee11 於 2020-11-23 02:18 AM 發表

一定要。。越nice對呢班尾狗,佢地越唔識respect 你。。
強是道理🤔🤔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2020-11-22 08:05 PM 發表

中國實力表現,監犯國家,最叻殺平民
送粒葡萄你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-11-22 08:09 PM 發表

打比台騙囉

回覆 引用 TOP

引用:

咪條撚柒頭濕鳩袋鼠law,屌你,你係咪吾撚識字呀,垃撚圾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 starr 於 2020-11-22 20:01 發表

中國政府官員自4月以來拒絕接聽澳洲部長的電話。英國媒體11月20日引述中國駐澳洲官員警告,倘若澳洲不停止把中國視為威脅,北京政府官員不會接聽澳洲部長的電話。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201121/406842491342426112967185.jpeg/gEVD5jkWTy6KqKAXYTrRUmZNsNZJw3emNA9t4TQPbeE?v=w1280r16_9
視對方威脅,還要通話溫利益??澳洲死狗。

2019新冠病毒是美國實驗室成功製造出來的,2019七月美國實驗室已經關閉。但病毒迅速擴散危害人類的,而且不斷變強。

回覆 引用 TOP

袋屎國日日9up, 洗國民腦,唔係官員無能,係中國錯

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]