• 瀏覽: 32,000
  • 回覆: 311
+10
引用:
原帖由 1333333 於 2020-11-22 07:52 PM 發表
早前潛逃台灣期間,被內地水警以非法越境拘捕的12港人,並拘留於深圳鹽田看守所,他們近日陸續寫家書寄給在港家人。拘留之一、

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201122/photo/bkn-20201122183519804-1122_00822_001_01b.jpg?20201122192003

妹妹唔信哥哥真心的 ...
我唔信此信,似係佢的假妹妹作出來,邊有家書中英對照?

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-22 07:53 PM 發表
笑料, 假到
我都想啲曱甴唔好信,繼續搞事,多啲送中。

唔好俾我估中
將來返到香港後
又會話係被迫寫呢封家書架啦 ...   

黃屍點會咁易收手啊,要把事情無限擴大收取政治紅利

唔鐘意無引渡,無司法渠道,喊救命係你嘅事

引用:
原帖由 1333333 於 2020-11-22 07:52 PM 發表
早前潛逃台灣期間,被內地水警以非法越境拘捕的12港人,並拘留於深圳鹽田看守所,他們近日陸續寫家書寄給在港家人。拘留之一、

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201122/photo/bkn-20201122183519804-1122_00822_001_01b.jpg?20201122192003

妹妹唔信哥哥真心的 ...
呢d係咪叫唔見棺材唔流眼淚

引用:
原帖由 Wachi師兄 於 2020-11-23 10:26 AM 發表

我唔信此信,似係佢的假妹妹作出來,邊有家書中英對照?
信唔信都好,但好肯定係呢條友篤咗佢阿妹出黎。。。。好肯定呢條友有D悔意。。好肯定佢真係係監度冇比人打,係好食好住。。信可以係佢口述,職員幫佢寫,甚至教佢向父毌講我愛你們。。呢D就係教育,。好可能佢連字都唔識寫。。成世人都冇同自己父毌表達過悔意 ,亦唔識向自己父母表愛意,係監倉入面有人教點做翻個有用嘅人。。

個妹令唔令?
是米天使

引用:
原帖由 acacac 於 2020-11-23 10:52 AM 發表
個妹令唔令?
是米天使
米好似甴曱天屎甘。。令5令都係甴曱甘。。。

字跡冇得假 不過d字寫得咁核突 應該冇咩野文化

豬隊友細妹,扮反省早d放,今次死得

支李妹妹繼續搞,有咁大搞咁大,最好出言侮辱習大大,越搞越大,引埋美軍登陸深圳鹹田救人,go go go! 支持你嚘,千其唔好縮,縮親死全家!

阿妹:阿哥,如果你死左係大陸,我地又可以黎多次71架啦,你快啲自殺,等我地屈大陸殺人滅口啦,快。

好正路,班曱甴唔係衰左入獄都唔知錯,未衰個班永遠唔覺得自己錯,我家姐,姐夫,細妹就係人版。

阿妹驗左DNA未。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]