• 瀏覽: 31,952
  • 回覆: 311
+10
知迷途返, 總好過執迷不悟。

引用:
原帖由 fedax1010 於 2020-11-22 08:31 PM 發表
乜嘢叫看清形勢
似乎係口服心不服喎
呢句是否代表形勢起佢哋個邊就唔同諗法和做法。

引用:
原帖由 1333333 於 2020-11-22 07:52 PM 發表
早前潛逃台灣期間,被內地水警以非法越境拘捕的12港人,並拘留於深圳鹽田看守所,他們近日陸續寫家書寄給在港家人。拘留之一、

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201122/photo/bkn-20201122183519804-1122_00822_001_01b.jpg?20201122192003

妹妹唔信哥哥真心的 ...
阿哥做左人板你唔信,咁咪繼續攪囉~我地等緊睇你係獄中寄出黎嘅信點寫

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2020-11-22 08:13 PM 發表
佢仲識叫個妹收手,冇叫個妹繼續衝,叫做仲有啲良知。。。
但佢亞妹想佢死快啲呢!

香港因為比泛民搞亂晒,
搞到有好多南亞人係香港犯案,
唔知佢驚唔驚佢老母同個妹比南亞輪姦呢?|

屌,咁撚快認衰仔,叫班反中畜情何以堪

如果妹妹做天使,收手都會死在黑依人手上!

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-22 07:53 PM 發表
笑料, 假到
真又好假又好,近呢幾日見到你地黃絲仆晒街心都涼晒,你地輸左俾中共啦,吹悵呀

浸浸話: fake news, next.

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-22 07:53 PM 發表
笑料, 假到
黃人係腦殘一D都冇錯,如果佢唔係真心叫個妹收手,就唔會提個妹出嚟啦,明知呢封信會被看守所過目,冇理由拉個妹落水啦,慌死人地唔知佢個妹有份搞事咩
真係講句説話都唔經大腦

當香港系賭場投降當輸一半
你叫D傻人去沖
叫自己個妹去投降鬆人
即系出賣手足

引用:
原帖由 泛民假仁假義 於 2020-11-22 08:41 PM 發表

但佢亞妹想佢死快啲呢!
個妹想多D傻仔捐錢俾佢話係營救費啫

引用:
原帖由 hw1chan 於 22-11-2020 07:53 PM 發表
笑料, 假到
上去問公安囉

引用:
笑料, 假到
If you can't beat them join them, 應該加入共產黨體驗吓

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]