• 瀏覽: 1,355
  • 回覆: 33
+2
反修例示威活動不斷,今日(22日)有網民發起「梓彥悼念和你唱」活動,號召市民到將軍澳Popcorn商場聚集。警方對活動嚴

又係一條柒頭出嚟發脾氣癲。其他曱由手足唔得閒咩?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201122/bkn-20201122185255329-1122_00822_001.html

警舉紫旗拘第二代「美國隊長」

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-22 07:43 PM 發表
警舉紫旗拘第二代「美國隊長」
有乜笑位?

剩低的只有曱甴

引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-11-22 07:39 PM 發表
反修例示威活動不斷,今日(22日)有網民發起「梓彥悼念和你唱」活動,號召市民到將軍澳Popcorn商場聚集。警方對活動嚴

又係一條柒頭出嚟發脾氣癲。其他曱由手足唔得閒咩?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201122/bkn-20201122185255329-1122_00822_001.html
係咪唱夠一百次就可以成功光復架

濫捕

個重點係未有人犯國安法判入獄

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2020-11-22 07:47 PM 發表

係咪唱夠一百次就可以成功光復架
應該好似打機咁有獎盃攞

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-22 07:47 PM 發表
濫捕
似濫放、濫保釋多啲

其他手足咪係屋企支持緊佢地囉,你睇下樓上已經有兩隻
有一隻仲要係法輪功,笑死

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-11-22 07:47 PM 發表
個重點係未有人犯國安法判入獄
係喎

一個願叫,一個願拉,無計~~~

引用:
原帖由 aesoppqwe 於 2020-11-22 07:49 PM 發表
其他手足咪係屋企支持緊佢地囉,你睇下樓上已經有兩隻
有一隻仲要係法輪功,笑死
知道嗰兩個傻仔啦不過邊隻係法輪?

引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-11-22 07:44 PM 發表

有乜笑位?
曱甴為掩蓋佢好嬲好嬲想去食黃店二手飯既心情

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]