• 瀏覽: 841
  • 回覆: 10

https://www.chinatimes.com/realtimenews/20201122001434-260417?chdtv

F-15E配備新電戰系統、新導彈,看來美國對F-15E寄望頗高,視之為明日之星。

可見只要經過適當升級,四(三)代機喺可見嘅將來依然可以大有作為。

引用:
原帖由 罪惡約翰 於 2020-11-22 09:36 PM 發表
可見只要經過適當升級,四(三)代機喺可見嘅將來依然可以大有作為。
即係話一個八十歲阿伯化妝之後可以打贏一個20歲青年

引用:
原帖由 植樹中止 於 2020-11-22 11:39 PM 發表

係96歲阿爸, 打贏19歲個仔.

呆仔又有著落了,失蹤多幾架都唔怕

引用:
原帖由 植樹中止 於 2020-11-22 11:39 PM 發表

如果用化妝做比喻,應該是一個化了妝的80歲婆婆,靚過無化妝的60歲女,
如果用打來比喻,應該是持刀80歲的老豆,好打過赤手空拳的60歲仔

引用:
原帖由 kingking99 於 2020-11-23 08:49 AM 發表

如果用化妝做比喻,應該是一個化了妝的80歲婆婆,靚過無化妝的60歲女,
如果用打來比喻,應該是持刀80歲的老豆,好打過赤手空拳的60歲仔
呢個係咩電戰系統咁利害?
F.15加咗之後可以打贏F.35

咁仲要 F.35嚟托

F-15有隻型號掛載點好多,唔記得邊隻?
thx

引用:
原帖由 Wildgarden 於 2020-11-23 03:52 AM 發表
呆仔又有著落了,失蹤多幾架都唔怕
F15?呢個品種任何型號都未曾擁有過呢!

引用:
原帖由 cardreadermp3 於 2020-11-23 10:38 AM 發表
F-15有隻型號掛載點好多,唔記得邊隻?
thx
係咪F15EX呀!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]