• 瀏覽: 1,650
  • 回覆: 30
+4
12名港人涉嫌潛逃離境時被廣東海警截獲,被扣押在深圳鹽田區看守所至今逾3個月。日前部分家屬收到他們的親筆信報平安,惟數封信件內容相近,家屬質

其中一名被押港人、「香港故事」成員李宇軒的妹妹今日(22日)在Facebook專頁「Andy is Missing」中披露李宇軒親筆信的內容。信中指扣押期間三餐規律、一切安排有序,李宇軒著家屬停止現時的行動,自己在獄內亦好好反省過,看清楚形勢,又指「再搞落去係冇前途嘅」。李宇軒妹妹認為信件內容顯然有違李的意願,又指信件代表政權認為李宇軒是一個「麻煩製造者」,想警告家屬停止一切行動。

人血饅頭好味道
亞妹眾籌有錢徒

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/552242/12港人潛逃-李宇軒親筆信-叫妹妹停止行動-家屬質疑可信性

附件

6oITHg6BkD58Rfe76ouSwLP9TP45gB8_1AvLAtQLywI.jpeg(335.29 KB)

-LwOz1gYq3_va-eFH8LrSKBqoSqj1G31lqg1eJaoNXg.jpeg(316.58 KB)

又中又英, 假到

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-22 07:39 PM 發表
又中又英, 假到
你唔係唔知D英文係亞妹加落去呃國際支持?
你唔知 redacted 點解?
英文唔合格有BNO都入唔到英藉架

咪冇L信囉, 老共唔在乎.

個妹都傻既。你入去住得一個月,你乜意願都會改變。。佢真系站住說話不腰痛

你啊哥係度叫救命,你地聽唔聽度?仲係度火上加油?親情?可恥?

又係木乃伊?

擺明自己食人血饅頭津津有味,話之你12隻曱甴死!
即係如果綁架個老豆,唔好諗住個敗家仔會畀錢救人,佢哋直頭想你殺埋個老豆。

假到呢~~~

比家屬探監咪一清二楚囉~~~寫信 ~~

假家屬質疑假信

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-11-22 19:37 發表
12名港人涉嫌潛逃離境時被廣東海警截獲,被扣押在深圳鹽田區看守所至今逾3個月。日前部分家屬收到他們的親筆信報平安,惟數封信件內容相近,家屬質

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201122/407228097167888384748159.jpeg/O2qwrUw7s-NXmELZwsNVbBKL6b416fZkkFE6g5BROoM?v=w1280r16_9 ...
我相信, 你地唔信的話, 遲D 會出Video 比大家睇.

到時會話..... "迫佢講".

好明顯個“阿妹”想個阿哥成世出唔到監。

引用:
原帖由 cskch 於 2020-11-22 10:12 PM 發表

我相信, 你地唔信的話, 遲D 會出Video 比大家睇.

到時會話..... "迫佢講".
有強姦無焗賭@_@

引用:
原帖由 寒冬委屈的白襪 於 2020-11-22 10:15 PM 發表
好明顯個“阿妹”想個阿哥成世出唔到監。
咁就可以不停眾籌,阿妹成世衣食無憂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]