• 瀏覽: 26,770
  • 回覆: 204
+4
引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-11-23 11:30 AM 發表
死撚咗去邊呀吊你老母鍵盤戰士我好撚掛住你呀
吊你老母賊喊捉賊,真係笑鳩死人

引用:
原帖由 亂up24 於 2020-11-23 11:53 AM 發表

吊你老母賊喊捉賊,真係笑鳩死人
賊都話盜亦有道吖吊你老母你係曱甴嚟架咋仆街仔

引用:
原帖由 亂up24 於 2020-11-23 11:46 AM 發表

傻西,我無你咁撚得閒為五毛係到浪費人生,你自己慢慢鳩嗌啦傻西,垃撚圾
淆底啊社會垃圾仆街仔吊你老母臭閪。

RIP

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-11-23 12:23 PM 發表

淆底啊社會垃圾仆街仔吊你老母臭閪。
出黎講先有用,係到大大聲有條柒用咩傻西西吊撚爆你老母個爛化西

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-11-23 12:23 PM 發表

賊都話盜亦有道吖吊你老母你係曱甴嚟架咋仆街仔
你睇下你條傻西浪費幾撚多時間係到,vip真係社會垃圾,浪費地球d 空氣,開多幾個acc 出黎講啦喂

近期都會有好多人自殺,請自求多福吧

引用:
原帖由 亂up24 於 2020-11-23 01:58 PM 發表

出黎講先有用,係到大大聲有條柒用咩傻西西吊撚爆你老母個爛化西
係唔係啊約出嚟啊吊你老母,不如約警察總部吖

引用:
原帖由 亂up24 於 2020-11-23 02:02 PM 發表

你睇下你條傻西浪費幾撚多時間係到,vip真係社會垃圾,浪費地球d 空氣,開多幾個acc 出黎講啦喂
條氣唔撚柒信啊返連燈啦過嚟香討踩場托柒呀仆街仔

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-11-23 02:57 PM 發表

條氣唔撚柒信啊返連燈啦過嚟香討踩場托柒呀仆街仔
on99,網上既野我點會認真呀傻鳩,你估個個好似你咁淨係活係網上世界咩

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-11-23 02:56 PM 發表

係唔係啊約出嚟啊吊你老母,不如約警察總部吖
喂,快d 叫埋你d 五毛fd 呀分身呀黎比嬲嬲豬喇喂

引用:
原帖由 亂up24 於 2020-11-23 05:13 PM 發表

on99,網上既野我點會認真呀傻鳩,你估個個好似你咁淨係活係網上世界咩
唔認真你又覆我廢閪

引用:
原帖由 亂up24 於 2020-11-23 05:16 PM 發表

喂,快d 叫埋你d 五毛fd 呀分身呀黎比嬲嬲豬喇喂
聼講今日東區法院判咗好撚多曱甴坐監喎,你仲唔去聲援佢哋?定係你諗住入去同佢哋一齊坐呀仆街仔

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-11-23 05:22 PM 發表

唔認真你又覆我廢閪
覆你就代表認真咩白痴仔

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-11-23 05:24 PM 發表

聼講今日東區法院判咗好撚多曱甴坐監喎,你仲唔去聲援佢哋?定係你諗住入去同佢哋一齊坐呀仆街仔
吊你老味你一日用幾多時間係香討,全日24小時工作?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]