• 瀏覽: 26,795
  • 回覆: 21
+4
引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-11-22 09:36 PM 發表

邊個再講“武漢肺炎“四個字死全家
你家人還健在嗎

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-11-22 10:08 PM 發表

純粹討論:你點知佢唔係你口中嘅曱甴?
佢乜都唔知,淨係知講句野有錢收

引用:
原帖由 laiking888 於 2020-11-22 10:41 PM 發表

中國武漢肺炎害死咁多人, 有日因果循環,報應不爽;天理昭彰,疏而不漏
武漢肺炎真係累全球

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-11-23 07:55 AM 發表

似乎你對科學, 生物, 大自然變化歷程, 都一竅不通! 一種菌唔會突然而生架😔😔 要歷好耐進程。  唔好人寫你就聽, 用吓腦
咁隻病毒整左幾耐呀?

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-11-23 08:20 AM 發表

我呢啲識得分青紅皂白分辨是非屋企人當年健健康康啦。
不如
顧掂
你自己
先啦。
哦,當年健健康康,即係依家冚家鏟晒啦

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-11-23 09:30 AM 發表

你有進化論的常識, 知識與概念嗎?  唔好只信人, 到圖書館找找資料.  別浪費時間在蘋果日報!!!
唔好同我講埋d 癈話啦,垃圾,問你阿爺隻病毒整左幾耐呀

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-11-23 09:39 AM 發表

可憐
傻逼

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-11-23 11:12 AM 發表

知唔知咩叫年年益壽呀白癡仔,睇下你自己老竇老母先啦吊你老母。
睇你條冚家鏟全家都唔方長命啦,未撚死都百病纏身

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-11-23 11:12 AM 發表

知唔知咩叫年年益壽呀白癡仔,睇下你自己老竇老母先啦吊你老母。
叫你老母唔好周圍跳老舞啦冚家鏟,你老母條姣西又要西痕搵小鮮肉,攪到第四波又爆喇吊你老母

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-11-23 11:27 AM 發表

玩口賤好呀,我識嗌交嗰陣你老母仲做緊雞呀,你老母係時候愛滋病復發,你記得全家覆診呀打靶仔。
傻西,我無你咁撚得閒為五毛係到浪費人生,你自己慢慢鳩嗌啦傻西,垃撚圾

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-11-23 11:30 AM 發表
死撚咗去邊呀吊你老母鍵盤戰士我好撚掛住你呀
吊你老母賊喊捉賊,真係笑鳩死人

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-11-23 12:23 PM 發表

淆底啊社會垃圾仆街仔吊你老母臭閪。
出黎講先有用,係到大大聲有條柒用咩傻西西吊撚爆你老母個爛化西

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-11-23 12:23 PM 發表

賊都話盜亦有道吖吊你老母你係曱甴嚟架咋仆街仔
你睇下你條傻西浪費幾撚多時間係到,vip真係社會垃圾,浪費地球d 空氣,開多幾個acc 出黎講啦喂

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-11-23 02:57 PM 發表

條氣唔撚柒信啊返連燈啦過嚟香討踩場托柒呀仆街仔
on99,網上既野我點會認真呀傻鳩,你估個個好似你咁淨係活係網上世界咩

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-11-23 02:56 PM 發表

係唔係啊約出嚟啊吊你老母,不如約警察總部吖
喂,快d 叫埋你d 五毛fd 呀分身呀黎比嬲嬲豬喇喂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]