• 瀏覽: 5,997
  • 回覆: 33
+2
引用:
原帖由 揚州炒旦 於 2020-11-22 07:27 PM 發表
我以為係曼聯名宿
哈哈,第一時間見到都以為係

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2020-11-22 09:05 PM 發表
只有老婆准保釋,莫非篤灰成功?
引蛇出洞,睇吓邊個咁緊張第一時間聯絡個老婆就係身有屎

老婆快D報名釣魚速成班
順便買本德文字典

眾籌有一大部分都唔知去左邊,係黃絲黑衣最仲意傻更更磅水

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-11-22 06:35 PM 發表
《港區國安法》落實近5個月,警務處國安處昨日(21日)拘捕網台D100 Radio主持人傑斯(原名尹耀昇)、其妻曾碧雲及

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201122/photo/bkn-20201122162655706-1122_00822_001_01b.jpg?20201122164146

《港區國安法》落實近5個月,警務處國安處昨日(21日)拘捕 ...
400萬搞台毒,自己落格900萬做個人炒股投資,果然食水深,傑屍割曱甴韭菜割得過癮

因住又想坐大飛去呆灣,又俾人篤灰,唔好又話去釣魚,俾啲新意

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-11-22 09:24 PM 發表
老婆快D報名釣魚速成班
順便買本德文字典
買咗2個紅A 水桶先啦

引用:
原帖由 香港勇敢的手袋 於 2020-11-22 10:17 PM 發表
因住又想坐大飛去呆灣,又俾人篤灰,唔好又話去釣魚,俾啲新意
潛水收唔收貨

恭喜發財

引用:
原帖由 揚州炒旦 於 2020-11-22 07:27 PM 發表
我以為係曼聯名宿
曼聯名宿都唔係好人,搞弟婦,襲擊女友

引用:
我以為係曼聯名宿
曼聯傑斯都被捕

【足球熱話】曼聯名將傑斯被捕 疑因在家對另一半動粗
https://www.hk01.com/即時體育/543781/足球熱話-曼聯名將傑斯被捕-疑因在家對另一半動粗

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2020-11-22 09:05 PM 發表
只有老婆准保釋,莫非篤灰成功?
隻公攬上身 諗著就算坐監隻乸無事將來出嚟都可用d錢過世 或叫老婆借呢件事再眾籌將來就生活無憂

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-11-22 09:24 PM 發表
老婆快D報名釣魚速成班
順便買本德文字典
收咗經未

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]